FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.31 // 1.8.2018

​HJK:n kapteeni tappiosta: "Laitoimme hyvin kampoihin hyvälle joukkueelle"

​HJK:n kapteeni tappiosta: "Laitoimme hyvin kampoihin hyvälle joukkueelle"

Rafinha myönsi HJK:n hävinneen keskiviikkona hyvälle joukkueelle. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK koki keskiviikkona tappion Mestarien liigan toisen karsintakierroksen jälkimmäisessä osaottelussa ja karsiutui kilpailusta.

Klubi hävisi kotonaan 1-2-lukemin valkovenäläisjätti Bate Borisoville. Koska viime viikon avasosa oli päättynyt maalittomana, Bate marssi jatkoon Mestarien liigan kolmannelle karsintakierrokselle.

HJK:n pelit jatkuvat sen sijaan Eurooppa-liigan kolmannella karsintakierroksella.

- Kotimaan liiga ei palvele sillä tempolla, että saisimme (siitä jotain) tänään ja viime viikolla. Mielestäni pelasimme tosi hyvin. Laitoimme hyvin kampoihin hyvää joukkuetta vastaan, mutta ei riittänyt, HJK:n kapteeni Rafinha sanoi.

Ottelun avausmaali syntyi 20. minuutilla, kun Baten kapteenin Igor Stasevichin rangaistusalueen vasemmalta puolelta lähtenyt oikean jalan laukaus kimposi Rafinhasta etuylänurkkaan.

- Se meni olkapääni kautta. Pallo tuli suoraan naamaa kohti, yritin ottaa naaman pois edestä ja se osui olkapäähän.

Pian avausmaalin jälkeen Stasevich lisäsi johdon 2-0:aan. Sen jälkeen HJK sai luotua painetta ja kavensi Moshtagh Yaghoubin toimesta ennen avausjakson loppua.

- Kyllä minä odotin, että kun he tulevat tänne, he pelaavat tiiviisti ja iskevät vastaan. Onneksi olkoon heille, että saivat jatkopaikan, Rafinha onnitteli.


HJK-RoPS Telia 5G Areenalla lauantaina 4.8 kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia