AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 1.8.2018

Hambo ja Ayarna jättävät SJK:n - sopimukset purettu

Hambo ja Ayarna jättävät SJK:n - sopimukset purettu

Vahid Hambon aika SJK:ssa on ohi. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK on purkanut yhteisymmärryksessä hyökkääjä Vahid Hambon ja keskikenttäpelaaja Reuben Ayarnan sopimukset.

23-vuotias hyökkääjä Vahid Hambo, liittyi SJK:n riveihin kaudella 2017 kesän siirtoikkunassa. Hambo oli tulloin loukkaantuneena ja kuntoutuminen pelikuntoon kesti jonkin aikaa. Tänä talvena hän pääsi vetämään pitkästä aikaa täyden pre-seasonin SJK:ssa. Tällä kaudella hän on pelannut Veikkausliigassa 15 ottelua ja onnistunut niissä maalinteossa kahdesti. Kaikkiaan pelejä SJK:ssa on kahden kauden aikana kertynyt 22 ja niissä on syntynyt 3 maalia.

Sopimus SJK:n kanssa oli alunperin päättymässä tähän kauteen. Hambo ei kuitenkaan kuulu SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenkon tulevaisuuden suunnitelmiin ja sopimus purettiin yhteisymmärryksessä. Pelaaja on vapaa siirtymään toiseen seuraan. Aloite purkuun tuli seuralta.

33 vuotta tänä vuonna täyttävä ghanalais-ruotsalainen keskikenttäpelaja Reuben Ayarna, liittyi SJK:n riveihin viime talvena. Hän ehti pelata SJK:ssa 15 Veikkausliigan ottelua ja tehdä niissä yhden maalin. Maali syntyi hänen entistä seuraansa Ilvestä vastaan huhtikuussa. Alunperin Ayarnan sopimus oli päättymässä tähän kauteen, mutta siinä oli optio ensi kaudesta.

Optiota ei käytetä ja Ayarna ei kuulu SJK:ssa uutena valmentajana aloittaneen Alexei Eremenkon tulevaisuuden suunnitelmiin. Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä ja aloite purkuun tuli seuralta. Pelaaja on vapaa etsimään itselleen uuden seuran.


SJK-VPS OmaSp Stadionilla perjantaina 3.8. kello 20. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia