AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 30.7.2018

FC Lahden Korkeakunnas: "Tietyllä tapaa kaksijakoiset fiilikset"

FC Lahden Korkeakunnas: "Tietyllä tapaa kaksijakoiset fiilikset"

Toni Korkeakunnaksen suojatit hakivat pisteen Vaasasta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti nousi maalin takaa 2-2 -tasapeliin VPS:n vieraana. Lahtelaisten maaleista vastasivat hyökkääjät Stenio ja Henri Anier.

– Tietyllä tapaa on todella kaksijakoiset fiilikset. Meiltä ehjä hyvä peli pois lukien kaksi huonosti puolustettua kulmapotkua. Saatiin lähemmäs 20 laukausta Vaasassa, mikä osaltaan kertoo, että pelattiin tosi vahva vieraspeli, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas kehuu seuransa verkkosivuilla.

Päävalmentajan mukaan joukkueen pelillinen ilme on taas siinä jamassa kuin pitääkin.

– Jos on puhuttu meidän pelillisestä lamasta niin se on kyllä nyt ohi. Olen tosi tyytyväinen meidän tekemiseen, me haluttiin enemmän voittaa tämä peli ja oltaisiin voitu ekan viiden minuutin jälkeen johtaa jo kolmella maalilla, Korkeakunnas kertaa.

Joukkueen tilanne näyttää tällä hetkellä hyvältä. Seuraavassa ottelussa Henri Anier on tosin sivussa otettuaan keltaisen kortin Vaasassa. Se tietää virolaiselle pelikieltoa.

– Monelle pelipaikalle on laittaa hyviä pelaajia ja on tosi tärkeää saada vaihdosta virtaa. Sitä on tullut ja tänäänkin saatiin vaihtojen kautta tuotua vielä lisää meidän pelaamiseemme, Korkeakunnas tuumaa.

Tasapelin myötä lahtelaiset jatkavat sijalla viisi, vain pisteen päässä kolmannesta tilasta.


FC Lahti-PS Kemi Lahden Kisapuistossa sunnuntaina 5.8. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia