FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.30 // 29.7.2018

​SJK:n topparilupaus käänsi katseet jo ensi peliin

​SJK:n topparilupaus käänsi katseet jo ensi peliin

Ville Tikkanen pelasi täydet minuutit sunnuntaina IFK Mariehamnia vastaan Ahvenanmaalla. (Kuva: Juha Tamminen)

Ville Tikkanen lähtee perjantain Pohjanmaan derbyyn voitto mielessä.

SJK hävisi sunnuntaina IFK Mariehamnille 0-1 Ahvenanmaalla. Tappio kirpaisi, mutta seinäjokisten nuori toppari Ville Tikkanen ei jäänyt liikaa harmittelemaan tulosta. Suomen U19-maajoukkueen pelaaja käänsi katseet kohti perjantain Pohjanmaan derbyä VPS:ää vastaan.

- Maarianhamina sai toisella puoliskolla hyvän paineen heti alusta alkaen, eikä me saatu sitä oikein purettua. Ei saatu oikein sitä pallohallintaa takaisin mitä meillä oli ensimmäisellä puoliajalla. Vaikea toinen puoliaika ja sitten päästettiin se yksi maalikin siinä.

- Paljon tuli alakerrassa palloa. Meidän piti siitä keskeltä päästä läpi, mutta ei oikein onnistunut tänään, eikä saatu hallinnasta huolimatta paikkojakaan. IFK puolusti tosi tiiviisti ja toisella jaksolla heillä oli hyvä paine, jossa saivat aika vapaasti keskittelemään meidän boksiin. Saivat siitä vähän vaarallisia tilanteita, joten ihan hyvä joukkue on IFK. Nyt luodaan ensi viikolla hyvä draivi joukkueeseen, kun päästään takaisin OmaSp Stadionille. Treenataan hyvin viikko ja sitten lähdetään voittamaan Vepsu, SJK:n puolustuksessa täydet minuutit raatanut Tikkanen sanoi ISTV:n haastattelussa pelin jälkeen.

SJK-VPS OmaSP Stadionilla perjantaina 3.8. kello 20. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: ISTV, SJK:n verkkosivut
vko.03 // 23.1.2020
vko.03 // 23.1.2020
Lisää uutisia