FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.30 // 26.7.2018

KuPS:n Kytilä siirtyy loppukaudeksi lainasopimuksella Klubi 04:n riveihin

KuPS:n Kytilä siirtyy loppukaudeksi lainasopimuksella Klubi 04:n riveihin

Johannes Kytilä pelaa loppukauden lainalla Klubi 04:ssä.

Kuopion Palloseuran nuori puolustaja lähtee hankkimaan peliaikaa Ykkösestä.

Kuopion Palloseura on lainannut nuoren puolustajansa Johannes Kytilän, 18, loppukaudeksi Ykkösessä pelaavan Klubi 04:n riveihin. Joukkue on Kytilälle erittäin tuttu, sillä puolustaja pelasi "Nollanelosen" riveissä ennen siirtymistään Kuopioon vuonna 2017.

Suomen U18-maajoukkueen kapteeni on saanut tällä kaudella paljon vastuuta Kakkosessa KuFu:n riveissä pelaten yli 10 ottelussa. Kuopion Palloseuran riveissä Kytilä nähtiin Suomen Cupissa, jossa puolustaja onnistui yhden kerran maalinteossa kolmessa cup-ottelussa. Veikkausliigadebyyttiään Kytilä ei ole vielä päässyt tekemään.


PS Kemi – KuPS sunnuntaina 29.7. kello 19.00 Sauvosaaressa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia