AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 25.7.2018

​Valmentaja taustoitti pelaajansa lainaamista: "Liian hyvä penkille"

​Valmentaja taustoitti pelaajansa lainaamista: "Liian hyvä penkille"

Hamed Coulibaly pelaa loppukauden IFK Mariehamnissa. (Kuva: Juha Tamminen)

Jani Honkavaaran mukaan Hamed Coulibaly on liian hyvä pelaaja istuakseen penkillä Kuopion Palloseurassa.

Jo tiistaina selvisi, että Kuopion Palloseuran 21-vuotias puolustaja Hamed Coulibaly siirtyy loppukauden kattavalla lainasopimuksella IFK Mariehamnin riveihin.

KuPS:n puolustus on kokenut viime aikoina vahvistusta, kun Juho Pirttijoki saapui vahvistamaan alakertaa lainasopimuksella Ruotsista ja Tabi Manga on toipunut pitkästä loukkaantumisestaan.

Tämän seurauksena Coulibalyn rooli on pienentynyt. Nyt hän päsee liittymään lainalla IFK:hon, jossa luvassa on enemmän minuutteja.

Coulibaly saapui Kuopioon vuonna 2015 ja nuoren puolustajan ura Kuopiossa on ollut täynnä ylä- ja alamäkiä. Kausi 2016 jäi norsunluurannikkolaiselta kokonaan väliin loukkaantumisien takia. Viime kaudella Coulibaly oli jälleen isossa roolissa KuPS:n saavuttaessa Veikkausliigassa hopeaa.

- Culi oli meille viime kaudella todella tärkeä pelaaja, mutta tämä kausi on ollut hänelle vaikea. Hän on liian hyvä pelaaja istumaan penkillä, joten päädyimme tällaiseen ratkaisuun. Ympäristön muutos tekee hänelle varmasti hyvää, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara sanoo.


PS Kemi – KuPS sunnuntaina 29.7. kello 19.00 Sauvosaaressa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia