AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.30 // 24.7.2018

Marc Vales siirtyy SJK:sta Norjaan

Marc Vales siirtyy SJK:sta Norjaan

Marc Vales siirtyy Norjaan. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n puolustaja Marc Vales, 28, siirtyy Norjaan vapaalla siirrolla.

Siirto tapahtuu heti ja hän voi edustaa uutta seuraansa tällä kaudella. Uusi seura on norjan pääsarjassa pelaava Sandefjord Fotboll. Joukkueen päävalmentaja on espanjalainen Martí Cifuentes, joka on valmentanut Valesia aiemmin L´Hospitaletin joukkueessa kaudella 2015-2016. Myös aiemmin SJK:ta edustanut Elhadji Gana Kane pelaa Sandefjordissa.

Andorran maajoukkueen keskuspuolustaja liittyi SJK:n mukaan kesken kauden 2016 ja oli heti mukana voittamassa SJK:n kanssa Suomen Cupia sekä pronssimitaleita kauden päätteeksi. SJK:ssa hän on pelannut kaikkiaan kolmen kauden aikana 51 ottelua ja tehnyt niissä yhden maalin. Keskuspuolustajan tontin lisäksi hän on pelannut keskikentän pohjalla.

Vales on juuri toipumassa pitkästä loukkaantumisesta, joka on pitänyt hänet sivussa toukokuusta lähtien. Tällä kaudella hän on ehtinyt pelata vain kuudessa ottelussa. Sopimus päättyy tähän kauteen ja SJK ei ole tekemässä jatkosopimusta. Vales sai kahden vuoden sopimustarjouksen Norjan pääsarjassa pelaavasta joukkueesta ja SJK ei halua olla tämän siirron esteenä.


IFK Mariehamn-SJK Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 29.7. kello 19.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia