AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 22.7.2018

Wiss muistuttaa: "Kauden päätavoite on ollut koko ajan Veikkausliigassa"

Wiss muistuttaa: "Kauden päätavoite on ollut koko ajan Veikkausliigassa"

"Jallu" ei aliarvioi PS Kemiä tippaakaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves kohtaa sunnuntaina kotonaan PS Kemin ja putoaminen Eurooppa-liigan karsinnoissa Slavia Sofialle on jo painettu taka-alalle.

Ilveksen eurotaival tuli siis päätökseensä, mutta kotimaan peleissä riittää panosta. Ilves on sarjassa seitsemäntenä, otteluita 15 jäljellä ja pisteitä on paljon jaossa.

– Koko kauden päätavoitteemme on ollut nimenomaan Veikkausliigassa. Sitä olemme muistutelleet pelaajille, että cupit ovat liigan ohella vain hyvää extraa ja plussaa, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss linjaa.

Seuraavana listalla on kolmen pisteen kääräiseminen PS Kemiltä. Viime kohtaamisen jälkeen vastustaja on kokenut paljon muutoksia pelaajistossaan ja taustahenkilöstössään.

– Olen katsellut uuden valmentajan (David Hannah) aikaisia otteluita. Miehistö on niissäkin kovasti vaihdellut, mutta perusidea löytyy. Muutoksista huolimatta olen nähnyt heidän viimeisimmän avauskokoonpanon pelaajista jokaisen pelejä aikaisemminkin.

– Peräänkuulutan kärsivällisyyttä. Hyökkäyksessä haluan nähdä tilan tekemistä ja pystyynjuoksuja. Puolustuksessa saa olla tarkkana, sillä Juho Mäkelä on rutinoitunut liigatason maalintekijä. Hänelle ei saa montaa paikkaa antaa. Kemi on ennenkin laittanut meidät ahtaalle Tammelassa, Wiss muistuttaa punapaitojen iskukyvystä.


Ilves - PS Kemi Tammelan stadionilla sunnuntaina 22.7. klo 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta. Ottelu on myös osa Nelosen Futiskierrosta.

Lisää uutisia