AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 22.7.2018

FC Lahden Korkeakunnas: "Nostan hattua"

FC Lahden Korkeakunnas: "Nostan hattua"

FC Lahti palasi voittojen tielle. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti palasi voittokantaan kahden hävityn Veikkausliigan-pelin jälkeen. FC Lahti kaatoi IFK Mariehamnin Kisapuistossa lukemin 2-0 (0-0). Väliin mahtui myös tippuminen Eurooppa-liigasta, minkä vuoksi kolme pistettä maistui lahtelaisille.

Päävalmentaja Toni Korkeakunnas oli tyytyväinen voittoon. Ottelun alkuun Korkeakunnas olisi kaivannut parempaa peli-ilmettä.

– Ekalla puoliajalla Maarianhamina pääsi pelaamaan meidän keskikentän ohi liian helposti. Me oltiin puolustussuuntaan tosi haavoittuvaisia. Saatiin mekin hyviä kombinaatioita, kun maltettiin, mutta viimeistely on ollut meille melkoista tervanjuontia. Sitten, puoliajalla keskustellaan ja muutetaan systeemiä. Se on jännä, että herätys pitää tulla kopissa. Kaiken kaikkiaan erinomainen ryhtiliike puoliajalla. Saatiin IFK:n hyvä pallonsiirtely niille alueille kun haluttiin, Korkeakunnas niputtaa seuransa verkkosivuilla.

– Nostan hattua, ei ollut helppo paikka tulla tähän peliin. Meillä on ollut vähän vaikeampi jakso, alla on pitkä reissu ja iso pettymys europeleistä. Tätä mä kaipaan, että johtavat pelaajat ottavat roolia. Seuraavaksi odotetaan Hertsin kiintiömaalia, Hauhian kiintiö taisi mennä, mutta hyvään paikkaan teki, Korkekunnas kehuu.

FC Lahti on taulukossa nyt viidentenä, pisteen päässä pronssitilasta.


VPS – FC Lahti maanantaina 30.7. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia