FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.28 // 13.7.2018

SJK:n Laaksonen odottaa Inter-peliä: "Siellä on myös vanhoja tuttuja"

SJK:n Laaksonen odottaa Inter-peliä: "Siellä on myös vanhoja tuttuja"

Johannes Laaksosella on lauantaina tuttuja vastassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Nousukuntoinen SJK pelaa lauantaina FC Interiä vastaan Turussa.

Edellisessä ottelussa SJK:n maalit iski komeilla laukauksilla Anders Bååth ja Johannes Laaksonen. Laaksonen onkin tällä hetkellä SJK:n paras maalintekijä yhdessä Aristote Mboman kanssa, kun molemmilla on kasassa neljä maalia. Laaksonen on ollut Eremenkon alaisuudessa kuin uusi pelaaja ja kaikki onnistumiset ovat tulleet hänen alaisuudessa pelatuissa 10 pelissä.

- Minulla on nyt tietyllä tapaa vapaampi rooli ja se sopii minulle. Tietenkin minun täytyy puolustustyöt tehdä samalla tavalla kuin muutkin, mutta hyökätessä on vapaampi rooli. Onnistumiset siinä tuo sitten itseluottamusta enemmän. Pääsee haastamaan ja käyttämään omia vahvuuksia, kuten laukausta, joten se on ehkä se suurin syy miksi pelit on kulkenut. Samoin joukkueena olemme nyt tietysti pelanneet hyvin, niin kaikki yksilötkin nousee sieltä silloin esiin, arvioi Laaksonen SJK:n sivuilla.

Laaksosen mukaan Turkuun on mukava mennä.

- Siellä on älyttömän hyvä nurtsikenttä ja nyt kun olemme Prunttimäessä treenanneet, niin on se hyvällä nurmella kyllä kiva pelata. Inter on meidän yläpuolella, niin lähdetään voittamaan ottelua ja mennään niiden ohi, sanoo Laaksonen.

- Siellä on myös vanhoja tuttuja ja kiva päästä pelaamaan Jere Koposta ja Teemu Penninkangasta vastaan. Penninkankaalla on ne sen klassiset susikädet käytössä, joten hän on aika inhottava äijä pelata vastaan. Mutta ei siinä mitään, pannaan pallo liikkeelle, niin ei sekään sieltä minnekään pääse, nauraa Laaksonen lopuksi vanhojen joukkuekavereiden kohtaamista.


FC Inter - SJK lauantaina 14.7. kello 19.00 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia