AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 13.7.2018

Juho Pirttijoella vahva KuPS-debyytti

Juho Pirttijoella vahva KuPS-debyytti

Juho Pirttijoki on Hakan kasvatti. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura tarjosi torstaina hyvän vastuksen nimekkäälle FC Kööpenhaminalle, mutta hävisi Eurooppa-liigan karsintojen avauksessa 0-1.

Puolustaja Juho Pirttijoki onnistui erinomaisen hyvin omassa KuPS-debyytissään. Pelaajaa koskevat kansainväliset pelilupa-asiat ratkesivat keskiviikon aikana asianmukaisella tavalla ja toppari pääsi heti seuraavana päivänä pelaamaan ensimmäistä kertaa uuden joukkueensa riveissä.

- Koko joukkueelta erittäin hyvä esitys. Peli-ilme oli hyvä. Me tiedettiin että Kööpenhamina tulee kovaa, erittäin hyvin me laitettiin kampoihin. Alussa 30 minuuttia oli meiltä hyvää pallollista peliä. Toisella puoliajalla meillä oli pieni hyvä jakso. Yksi virhe tehtiin liikaa, kerran kolisi omissa. Kaksi pitää nyt tehdä Kööpenhaminassa, puolustaja muistuttaa KuPS:n verkkosivuilla.

Pirttijoki on ehtinyt harjoitella vasta neljä kertaa KuPS-joukkueen mukana.

- Nopeasti olen oppinut tuntemaan muut pelaajat. Vielä meillä on mahdollisuus kääntää tämä ottelupari Kööpenhaminassa. Hyökkääjä Dame N'doye on tosi vahva jätkä. Kovasti sai painia, hirveästi hän ei kuitenkaan päässyt paikoille. Pelitempo oli aika hyvä, FCK on kyllä yksi kovimmista seurajoukkueista Pohjoismaissa, Ruotsista siirtynyt puolustaja sanoo.


KuPS-VPS Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 22.7. klo 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia