FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.28 // 13.7.2018

Hongan kapteenilla kovat tavoitteet

Hongan kapteenilla kovat tavoitteet

Tommi Saarisella on pitkä ura takana Hongassa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hongan kapteeni Tommi Saarinen on pelannut keltamustissa 10-vuotiaasta lähtien. Itseään rauhalliseksi, voitontahtoiseksi ja hulluksi kutsuva Saarinen on erittäin motivoitunut pelaaja, joka haluaa näyttää toiminnallaan esimerkkiä ja sitä kautta johtaa joukkuetta pukukopissa sekä sen ulkopuolella.

Hongan verkkosivujen pitkässä haastattelussa Saarinen puntaroi sekä omaa että seuransa tilannetta.

– Henkilökohtainen tavoitteeni on, että pääsisin koittamaan siipiä vielä Veikkausliigaa isommassa sarjassa. Ajattelen sen kuitenkin niin, että kun Honka onnistuu, niin se on myös iso osa yksittäisen pelaajan urakehitystä. Pitää myös pystyä hyödyntämään Esportin huippuresursseja, jotka ovat maailmankin mittapuulla huippuluokkaa. Ainakaan olosuhteista se ei jää kiinni, hyväntuulinen sekä määrätietoinen Saarinen summaa.

Koko juttu on luettavissa täältä.


PS Kemi - FC Honka lauantaina 14.7. kello 19.00 Sauvosaaressa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia