FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.28 // 9.7.2018

Eremenko hehkutti: ”Voittaminen tuo aina lisää itseluottamusta”

Eremenko hehkutti: ”Voittaminen tuo aina lisää itseluottamusta”

Johannes Laaksonen laukoi pelin 2-0-maalin. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK nappasi toisen voittonsa peräkkäin kaatamalla RoPS:n Seinäjoella 2-1. Alexei Eremenko oli omiensa suoritukseen varsin tyytyväinen, Toni Koskela ei.

SJK voitti viime kierroksella FC Lahden 1-0 ja tänään siis sarjakakkosen RoPS:n 2-1.

- Kuten viime ottelun jälkeen sanoin, voittaminen tuo aina lisää itseluottamusta. Ja voittaminen kovaa joukkuetta vastaan, kuten edellinen pelimme Lahtea vastaan, tuo entistä enemmän itseluottamusta. Se taas antoi meille mahdollisuuden myös kehittää peliämme parempaan suuntaan. Mielestäni tänään oli vielä tasapainoisempi esitys kuin edellinen ottelu. Emme antaneet heille mahdollisuuksia päästä pelissä kontrolliin, vaan mielestäni meillä oli peli hyvin hallussa. Olen hyvin tyytyväinen kolmeen pisteeseen tänään, päävalmentaja Alexei Eremenko kommentoi.

Rovaniemeläisten Toni Koskelan mietteet olivat lähes päinvastaiset. Samalla katkesi myös RoPS:n kuuden ottelun tappioton putki.

- Seinäjoki antoi meidän vapaasti avata peliä ja kun se meidän avauspeli oli suoraan sanottuna luokatonta, pääsi SJK prässäämään. Mutta suhteellisen passiivinen Seinäjoki oli siinä. Meidän peliesitys oli, mitään pois ottamatta Seinäjoelta ja kotijoukkueelle onnittelut ansaitusta voitosta, mutta meidän pallollinen peli oli tänään erittäin vaatimatonta, RoPS päävalmentaja Toni Koskela manasi.


FC Inter - SJK lauantaina 14.7. kello 19.00 Veritas Stadionilla ja RoPS - SJK Rovaniemen Keskuskentällä lauantaina 21.7. kello 17.00. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia