AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 8.7.2018

Vuorinen Honka-ottelun alla: "Taulukkoa ei tule vilkuiltua"

Vuorinen Honka-ottelun alla: "Taulukkoa ei tule vilkuiltua"

Petri Vuorinen keskittyy peliin kerrallaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura kohtaa sunnuntaina FC Hongan Espoossa.

Sarjataulukossa VPS on kuudentena, kaksi pistettä sijoilla 3-6 seuraavassa järjestyksessä oleviä KuPSia, Honkaa ja Lahtea perässä. KuPSilla toki on pelattuna peli enemmän kuin VPS:lla, Lahdella saman verran ja huomisella vastustajalla Hongalla puolestaan peli vähemmän.

VPS ja Honka ovat myös kuntopuntarissa viiden viimeisen pelatun ottelun osalta Veikkausliigan kaksi parasta joukkuetta. Honka on voittanut viidestä viimeisestä pelistään neljä ja pelannut kerran tasan, VPS puolestaan on voittanut neljä ja hävinnyt kerran. Kyseessä on siis asetelmiltaan pelkästään todella herkullinen ottelu.

Seuraajille sarjataulukon tutkailu on arkipäivää ja spekulaatiot luonnollisesti sen mukaan, kuten pitääkin. Vepsun päävalmentaja Petri Vuorisen mukaan hän ei ole juuri taulukkoa tämänkään pelin alla katsellut. Tilanne on hyvin tiedossa ilman katsauksiakin.

- Sarja on niin tasainen ja me olemme siellä jossain keskivaiheilla, ettei taulukkoa tule vilkuiltua. Tiedostamme tilanteen, että kyseessä on yksi tämän hetken päävastustajistamme, mutta niitä on tulossa tässä kuussa lisääkin, kun heinäkuun loppupuolella kohtaamme KuPSin ja Lahden.

- Tässä kohtaa on tärkeää elää hetkessä peli kerrallaan. Se kuulostaa kliseiseltä, mutta se on se, mihin voimme vaikuttaa. Olemme onnistuneet aiemmissa peleissä siinä hyvin. Valmistautuminen on tässä tilanteessa kaiken A ja O ja se on se, mistä saamme sen ensimmäisen buustin, Vuorinen kommentoi.


FC Honka-VPS Tapiolan urheilupuistossa sunnuntaina 8.7. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia