AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 7.7.2018

Laurikainen iloitsi: "Noustiin ja osoitettiin luonnetta"

Laurikainen iloitsi: "Noustiin ja osoitettiin luonnetta"

Mika Ääritalo on iskenyt TPS:n voittomaalin.. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS ja PS Kemi pelasivat lauantai-iltapäivällä Veritas Stadionilla todellisen jännitysnäytelmän, joka päättyi lopulta kotijoukkueen 3-2-voittoon.

Molemmat leirit kokivat tunneskaalojen molemmat ääripäät ottelun edetessä. TPS meni tauolle maalin johdossa, mutta PS Kemi tuli takaa ja tasoitti ja meni sen jälkeen johtoon. Sen jälkeen TPS löi pelin vauhdilla tasoihin ja meni loppujen lopuksi ohi.

- Oli tärkeä peli ja saatiin lopulta todella tärkeät pisteet. Hieno nousu tappioasemasta. Ajattelin itse jo heti aamusta, että on meidän päivä. Olen erittäin tyytyväinen siihen, että me noustiin ja osoitettiin luonnetta, TPS-luotsi Mika Laurikainen pudotteli helpottuneena ottelun jälkeen.

Pientä epäluuloa ehti kuitenkin hiipiä mieleen toisen jakson alkupuolella PS Kemin tasoittaessa.

- Siinä tilanteessa tämä näytti jo hieman kääntyvän siihen vanhaan malliin, meillä oli vähän epäonnea sen pompun kanssa, mistä tuli se PS Kemin ensimmäinen maali tuli, Laurikainen harmitteli.

Laurikainen oli erittäin tyytyväinen siihen, että Veikkausliigan ottelutahti hieman rauhoittuu heinäkuun loppua kohden.

- Nyt on pitkästä aikaa melkein viikko aikaa harjoitella ja se on ensimmäinen sellainen viikko viiteen viikkoon, Laurikainen vielä huokaili.


HJK - TPS lauantaina 14.7. kello 19.00 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia