FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.27 // 6.7.2018

​Maalitykkilegenda Mikael Forssell HJK:n akatemiavalmentajaksi

​Maalitykkilegenda Mikael Forssell HJK:n akatemiavalmentajaksi

Kuva: Juha Tamminen

Maalintekemisen ja hyökkäyspelaamisen erityisosaaja Mikael Forssell on aloittanut valmentamisen HJK Akatemiassa.

Forssell keskittyy pelipaikkakohtaiseen toimintaan, jossa hänellä on 1-3 hyökkääjää kerrallaan erillisissä harjoituksissa, joukkueharjoituksen sisällä tapahtuvissa osiossa tai harjoitusten jälkeen lisätreeneissä. Toiminta koskee HJK:n C15, B17 ja Klubi 04 joukkueita. Forssell keskittyy teknisiin yksityiskohtiin maalintekemisessä omalla vahvuusalueellaan.

– Innoissani olen aloittanut työt minulle jo tutussa HJK:n organisaatiossa. Olen iloinen, kun pääsen tuomaan omaa erityisosaamistani, eli maalintekoa ja hyökkäyspelaamista, Klubin akatemiapelaajille. Jalkapallon pelaaminen ja valmentaminen kiinnostaa itseäni kokonaisvaltaisesti, ja tästä on mahtava aloittaa ura valmennustehtäviin, iloitsee Mikael Forssell.

Lisää uutisia