AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 5.7.2018

​FC Lahden luotsi harmissaan: "Yksi paikka, siitä tuli maali"

​FC Lahden luotsi harmissaan: "Yksi paikka, siitä tuli maali"

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti koki keskiviikkona 0-1-tappion SJK:lle Seinäjoella.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas ei selitellyt tappiota, vaan otti sen vastaan nöyrästi.

– Totta kai tulosta pitää kunnioittaa, pulinat pois sen suhteen. Vastustaja sai sen mitä halusi, heillä oli yksi paikka ja siitä tuli maali. Enemmän harmittaa poikien puolesta, sillä ei heitä voi tuloksesta moittia. On noita nähty MM-kisoissakin, että on se tosi vaikea saada laadukkaita maalipaikkoja, kun vastustajalla on yhdeksän miestä alhaalla, Korkeakunnas analysoi.

Ottelu muistutti Korkeakunnaksen mukaan huhtikuussa pelattua RoPS-ottelua, jossa Lahti painosti toisen puoliajan saamatta palkintoa.

– Sama fiilis kuin edellinen tappio RoPSia vastaan. He olivat köysissä, mutta ei keksitty keinoja murtaa heidän puolustusta. Okei, oltaisiin voitu pelata nopeammin ja niin edelleen, mutta oltaisiin tarvittu aikainen maali tai jotain, millä ottelun kulku olisi muuttunut, Korkeakunnas pohti.

FC Lahti pelaa FC Interiä vastaan Turussa jo ensi lauantaina.

– FC Inter on pelannut viime aikoina myös aika puolustavalla taktiikalla. Toivottavasti tämä peli valmisti meitä siihen. Tänään vastustaja pelasi fyysisesti ja paljon saatiin hittiä, joten katsotaan, minkälaisella joukkueella olemme tuolloin jalkeilla.

FC Lahti-FC Inter Lahden Kisapuistossa lauantaina 7.7. klo 19.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia