AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 4.7.2018

​KuPS:ssa voitto pitkästä aikaa lämmitti: "Valmentajan unelmatulos"

​KuPS:ssa voitto pitkästä aikaa lämmitti: "Valmentajan unelmatulos"

Kuva: Juha Tamminen

KuPS haki pisteet Turusta keskiviikkona kaatamalla FC Interin maalein 1-0.

KuPS-kapteeni Petteri Pennanen palkittiin kahdella IS-tähdellä ja hanakasti laukonut Ilmari Niskanen palkittiin yhdellä IS-tähdellä. Niskanen hankki ratkaisurankin ovelalla liikkeellään ja osui ottelun aikana lisäksi kahdesti maalikehikkoon.

- Se oli nätti hyökkäys, mistä rankkari tuli. Maalivahdin kierto oli hyvä ratkaisu. Ilmari pelasi hyvän pelin ja teki pelissä järkeviä juttuja, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara kiitteli.

KuPS pelasi Turussa hyvin ansaiten maukkaan vierasvoittonsa.

- Tosi hyvä peli ja kypsä esitys. Me pelattiin todella hyvä joukkuepeli ja teema toteutui vahvasti. Me onnistuimme kokonaisuudessaan toivotusti ja 0-1 on valmentajan unelmatulos. Ensimmäinen puoliaika oli tasainen, meillä oli kaksi tolppalaukausta. Toisella puoliajalla olisi toinenkin maali voitu tehdä, päävalmentaja totesi.

KuPS-puolustus pelasi hyvän ottelun ja sen ansiosta oma maaliverkko pysyi nyt koskemattomana kolmannen kerran tämän liigakauden aikana.

- Se nimenomaan oli päivän parasta antia. Paljon oli onnistujia. Ehdottomasti hyvä voitto ja ansaittu tulos. Jere Hiltusen pelaaminen ilahdutti tänään eniten, hyvä ja kypsä peli ja vahva näyttö häneltä. Jere teki pelissä paljon hyviä valintoja, valmentaja iloitsi.

KuPS-VPS Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 22.7. klo 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia