AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 4.7.2018

​Ilveksen voiton avain Rovaniemellä: "Ei saada päästää montaa, jos yhtään"

​Ilveksen voiton avain Rovaniemellä: "Ei saada päästää montaa, jos yhtään"

Mika Hilanderilta kaivataan keskiviikkona nollapeliä. (Kuva: Juha Tamminen)

Neljän pelin tappiottomassa putkessa porhaltava Ilves koettaa napata sarjapisteitä keskiviikkona RoPS:n kotiluolasta.

- Tiistaina lähdetään, keskiviikkona pelataan ja torstaina tullaan takaisin kolmen pisteen kanssa, Ilveksen luottovahti Mika Hilander totesi ennen pohjoiseen suuntautuvaan reissuun lähtöä.

Ilves joutui tyytymään 1-1-tasapeliin kotikentällään edellisessä ottelussa FC Interiä vastaan. Tulos ei Ilveksen kipparia miellyttänyt.

- Huono peli alla, ei pelata toista putkeen.

- En tiedä mikä Interiä vastaan meni pieleen, ei vain oltu koko joukkueena keskittyneitä peliin. Vähän huolimatonta ja epäselvää pelaamista ja virheitä tuli tehtyä. Tulos jäi laihaksi, sillä kolme pistettä olisi pitänyt ottaa, Hilander manaa.

Keskiviikkona Ilves on ison haasteen edessä, kun vastaan astelee viiden pelin tappiottomassa putkessa etenevä RoPS, joka on perinteisesti kova luu kotonaan.

- Kyllä. RoPS on pelannut tähän asti väkevän kauden. Ollaan puolivälissä kautta ja RoPS on sarjakakkosena. Hyvä joukkue, jossa on sopiva sekoitus nuorta talenttia ja kokeneempaa pelimiestä.

- Meillä on takana pitkä matkustaminen. Ei ole niitä helpoimpia vieraspelejä. Ei auta kuitenkaan selitellä, jos halutaan pelata mitaleista, niin kahta huonoa peliä ei pysty pelata perättäin, Hilander toteaa.

Ilvestä ja RoPS:aa yhdistää yksi asia. Kummallekaan ei ole tehty paljoa maaleja.

- Hyvä ja taitava vastustaja, joka ei ole paljoa päästänyt maaleja koko kautena. Oletettavaa, jos haluamme kolme pistettä, niin ei mekään saada päästää kovin montaa maalia, jos yhtään, Hilander ennakoi.


RoPS - Ilves Rovaniemen Keskuskentällä keskiviikkona 4.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia