FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.27 // 4.7.2018

​HJK:n vastus iso kysymysmerkki: "Muuttuuko ja mihin suuntaan?"

​HJK:n vastus iso kysymysmerkki: "Muuttuuko ja mihin suuntaan?"

Kuva: Juha Tamminen

HJK isännöi keskiviikkona valmentajaa vaihtanutta PS Kemiä.

HJK:n Roni Peiponen on mielissään, että edessä on kotipeli, sillä Klubi on pelannut neljästä edellisestä ottelustaan kolme vieraissa.

- Päästään pelaamaan kotipeli ja se on aina kiva juttu. Odotan, että pelataan hyvin ja pelaamisemme menee eteenpäin ja saataisiin sitä kautta hyvä tulos kanssa pelistä. Sitä kautta sitten itseluottamusta lisää ja hommaamme etenemään, Peiponen toteaa.

PS Kemi koki edellisellä kierroksella tappion VPS:lle ja vaihtoi sen jälkeen valmentajaa. Jari Åhman sai lähteä ja valmennusvastuun otti seuran urheilutoimenjohtaja David Hannah.

- Totta kai se aina jotenkin vaikuttaa, mutta vaikea sanoa muuttuuko siellä joku asia ja mihin suuntaan. Onhan Kemi yksi niistä jengeistä, joka on pystynyt välillä tekemään aika vaikeaksi meidän pelaamisen. Ei se ole helppo vastustaja, Peiponen painottaa.

Veikkausliigakausi 2018 on ollut tähän saakka mielenkiintoinen. HJK johtaa sarjaa, mutta sekään ei ole ollut voittamaton. Klubin takana on tasaista kuuden joukkueen ollessa iskuetäisyydellä mitalisijoista.

- Ihan tasaista ollut kuitenkin. RoPS:n pelaamista on ollut kiva katsoa, heidän pelaamisessa ja siinä mitä yrittävät tehdä on järkeä. Myös Honka on saanut pelinsä rullaamaan ja heidän pelinsä on kehittynyt koko ajan. Makeaa nähdä, että jengeillä on tiettyjä asioita, joita yritetään tehdä sekä kehittää ja huomaa heidän pelaamisessaan selkeän punaisen langan. Samaa mekin haetaan ja toivon mukaan pelaaminen kehittyy koko ajan ja mennään eteenpäin, Peiponen toteaa.


HJK - PS Kemi Telia 5G Areenalla keskiviikkona 4.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.48 // 2.12.2020
Lisää uutisia