AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 3.7.2018

​Kuopiossa ei voitoton putki vielä huolestuta: "Viime kaudelta muistan…"

​Kuopiossa ei voitoton putki vielä huolestuta: "Viime kaudelta muistan…"

Kuva: Juha Tamminen

KuPS ei ole päässyt maistamaan voiton makeaa hedelmää neljään kierrokseen.

KuPS:n neljän viime pelin saldo on kaksi tappiota ja kaksi tasapeliä.

- Ei ole voittoja nyt tullut ja joku siinä mättää, kun niitä ei tule. Muutamissa peleissä on ollut huonoakin tuuria, ei ole pallot pomppineet, rimat ovat kolisseet ja vastustaja on siivoillut palloja maaliviivalta. Se ei käy kuitenkaan selitykseksi, vaan meidän on tehtävä työmme paremmin. Puolustuksessa meidän pitää saada virheet kitkettyä, eikä päästää helppoja maaleja ja toisessa päässä on sitten tehtävä niistä helpoista paikoista maalit, toteaa 12 maalia tällä kaudella iskenyt KuPS:n hyökkääjä Rasmus Karjalainen.

Karjalainen ei ole vielä kovin huolestunut, vaikka muutama kierros on ilman voittoa vierähtänytkin. Kuopiolaiset ovat edelleen hyvissä asemissa Veikkausliigan sijalla neljä. Eroa mitalisijaan on vain kolme pistettä.

- Veikkausliiga on siitä hauska sarja, että sijoitukset saattaa vaihdella paljonkin viikkojen sisällä. Sarjatilanne saattaa näyttää toisena hetkenä loistavalle ja parin pelatun pelin jälkeen surkealta. Kannattajienkaan ei kannata hätääntyä, tässä on vielä niin paljon kierroksia jäljellä. Viime kaudelta muistan, että KuPS ja FC Lahti oli tässä vaiheessa kautta kaikkea muuta kuin kärjessä ja kumpikin otti lopuksi europaikat, Karjalainen muistelee.

Kuopiossa ollaan luottavaisia, että voitoton putki päättyy pian, kausi käännetään taas positiiviseksi ja syksyllä lopetetaan pelit mitalit kaulassa.

- Se vaatii meiltä sitä, että jokainen jätkä tekee lujasti duunia, Karjalainen painottaa.


FC Inter-KuPS Veritas Stadionilla keskiviikkona 4.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia