AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 3.7.2018

​Ilves etenee kohti tavoitettaan: "Mutta voittoja pitää tulla, etenkin kotona"

​Ilves etenee kohti tavoitettaan: "Mutta voittoja pitää tulla, etenkin kotona"

Kuva: Juha Tamminen

Nuorella joukkueella kauteen 2018 lähtenyt Ilves on pelannut tähän asti väkevästi, eikä ole hävinnyt yhtään kotiottelua, edes evakossa.

Ilves on sarjassa sijalla seitsemän, mutta eroa neljänteen sijaan on vain kaksi pistettä ja mitalisijaan viisi.

- Ei olla hävitty kotona, mutta kolme viimeistä on ollut tasapelejä ja niistä olisi enemmän pisteitä tarvittu. Ollaan kuitenkin vielä iskuetäisyydellä meidän tavoitteisiin, mutta ne vaatii sitä, että voittoja pitää tulla, kotona varsinkin. Kausi on ollut tähän mennessä ihan ok. Suhteellisen tasaista suorittamista suhteellisen nuorelta joukkueelta, kehuu konkarimaalivahti Mika Hilander.

Ilveksen riveissä on nähty kauden aikana vahvoja suorituksia nuorilta miehiltä. Hilander on seurannut ilolla, kun nuoret miehet ympärillä osoittavat kehityksen merkkejä ja loistavat kentällä saadessaan tilaisuuden.

- Tarig Kazi on yksi. Lahti-pelissä debyytti 17-vuotiaana ja oli kentän paras. Istuu minun vieressä kopissa ja sanoin sille pelin jälkeen, että sun pitäisi pelata useamminkin, Hilander naurahtaa.

- Hieno debyytti Tammelassa ja onneksi oli palkintoraatikin hereillä ja muisti mainita nuoren herran tähtiä jaellessa.

Ilveksen nuoret tulevaisuuden tähdet ja kokeneemmat konkarit Hilanderin johdolla nähdään tositoimissa taas keskiviikkona.

RoPS-Ilves Rovaniemen keskuskentällä keskiviikkona 4.7. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia