AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 3.7.2018

Allen myöntää: "Tasaisuus puuttunut Interin otteista"

Allen myöntää: "Tasaisuus puuttunut Interin otteista"

John Allen tietää mistä kenkä puristaa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter saa keskiviikkona vastaansa KuPS:n, jolle kärsi keväällä Kuopiossa selvän 1-5-tappion.

Inter terästyi tuosta KuPS-tappiosta ja voitti viikkoa myöhemmin Suomen Cupin loppuottelussa HJK:n. Jo nuo kaksi tulosta kertovat tämän kauden otteluista paljon. Hyvää ottelua on seurannut heikompi esitys.

- Meillä on puuttunut koko kauden tasaisuus otteista. Tähän pyrimme löytämään lääkkeet jokapäiväisessä toiminnassa. Uskon, että vähitellen olemme paremmalla tiellä asian suhteen. Ihan perusasioista kaikki lähtee ja niihin olemme puuttuneet paljon, sanoo Inter-luotsi John Allen.

Epätasaiset otteet ovat heijastuneet myös Interin kotiotteluihin, mistä voittoja on toistaiseksi kasassa vain yksi.

- Emme ole pystyneet saamaan kotikentällä niitä tuloksia, mitä olemme halunneet. Tämä on johtunut pitkälti juuri epätasaisista otteista. Pyrimme ehdottomasti kääntämään tätä kelkkaa positiivisempaan suuntaan myös, painottaa Allen.


FC Inter - KuPS Veritas Stadionilla keskiviikkona 4.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia