AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 2.7.2018

Haukioja paluustaan: "Tavoite ehdottomasti päästä pelaamaan Ilveksessä"

Haukioja paluustaan: "Tavoite ehdottomasti päästä pelaamaan Ilveksessä"

Martti Haukiojalla riittää tavoitteita.

Kauden 2017-2018 lainasopimuksella italialaisen Chievo Veronan organisaatiossa pelannut Martti Haukioja palaa Ilvekseen merkittävää kokemusta rikkaampana.

Lokakuussa 19 vuotta täyttävä Haukioja siirtyi viime elokuussa Perparim Hetemaj'n jalanjäljissä Chievon organisaatioon. Pelejä kertyi seuran U19-poikien Primavera-joukkueessa.

- Takana on hyvin erilainen vuosi ja jalkapalloilullisesti siitä jäi paljon käteen. Keskityin täysipäiväisesti jalkapalloon ja opin ja kehityin paljon. Siellä käytiin paljon läpi taktisia asioita puolustamisesta. Mielestäni onnistuin hyvin, Haukioja toteaa.

Haukiojan sopimus Ilveksen kanssa on voimassa lokakuun loppuun. Hän palasi Tampereelle kesäkuun alussa ja on pelikelpoinen, kun siirtoikkuna aukeaa 10. heinäkuuta.

- Molemmat vaihtoehdot olisivat varmasti olleet hyviä, eli joko jääminen tai paluu Suomeen. Nyt olen tyytyväinen tähän ratkaisuun ja jatkan tästä eteenpäin. Tavoitteeni on ehdottomasti päästä pelaamaan liigaa Ilveksessä.

Haukioja debytoi Veikkausliigassa kaudella 2016 ja pelasi kolme ottelua. Loppukauden tavoite on kasvattaa tuota saldoa. Vielä isompi tavoite on kuitenkin edustaa Suomea 16.-29.7. Seinäjoella ja Vaasassa pelattavissa EM-kisoissa.

- En mieti vielä ollenkaan aikaa kauden jälkeen, kisat ovat nyt tärkeintä. Aiomme tehdä parhaamme ja olisihan se hienoa päästä MM-kisoihin (vaatii sijoitusta viiden parhaan joukkoon).

Lisää uutisia