AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 1.7.2018

​SJK:ssa ei synkistellä menneitä: "Miettiä tulevaa ja saada tulosta aikaan"

​SJK:ssa ei synkistellä menneitä: "Miettiä tulevaa ja saada tulosta aikaan"

Kuva: Juha Tamminen

SJK lähti kauteen yhtenä mestarisuosikeista, mutta 16 kierroksen jälkeen seinäjokelaiset ovat sarjassa kolmanneksi viimeisiä.

SJK sai pisteen tuliaisiksi Kuopiosta lauantain kierrokselta. SJK lähti normaalista poikkeavalla taktiikalla peliin ja se toimi.

- Tiukka matsi. Kuopio vieraissa on aina kova peli. Annettiin pallohallinta KuPS:lle ja tavoite oli vastahyökkäyksillä saada maali aikaan. Hyviä paikkoja saatiinkin aikaan, itselläkin oli ekalla minuutilla ja sitten Billyllä (Ions) oli paikka. Ensimmäinen puoliaika oli aika tarkkaa pelaamista, pohtii SJK:n maalin tehnyt Jesse Sarajärvi.

Sarajärven toisen puoliajan alussa tekemä maali ei riittänyt aivan voittoon saakka, vaan KuPS tasoitti ottelun rangaistuspotkumaalilla.

- Toiselle puoliajalle taisteltiin ja saatiin maali. Sen jälkeen vähän liikaa tiputtiin, mutta ihan hyvä esitys meiltä, luotiin hyviä paikkoja.

SJK:ssa ei harmitella heikosti mennyttä alkukautta, vaan pyritään positiivisin mielin jatkamaan taistoa ja luomaan tuloksellisesti hyvä loppukausi.

- Menneet pelit ovat historiaa, otetaan ne oppina ja jatketaan matkaa. Enemmän pitää miettiä tulevaa ja saada mahdollisimman paljon tulosta aikaan tulevista peleistä, Sarajärvi toteaa.

Seuraavaksi SJK koettaa napata pisteitä sarjakolmoselta FC Lahdelta.


SJK-FC Lahti OmaSp Stadionilla keskiviikkona 4.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia