AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 1.7.2018

RoPS:n leirissä kaksijakoiset tunnelmat

RoPS:n leirissä kaksijakoiset tunnelmat

Kuva: Juha Tamminen

FC Honka ja RoPS pelasivat lauantaina Espoossa 2-2-tasapelin.

Espoolaisten hahmo oli senegalilaiskärki Macoumba Kandji, joka vastasi Hongan molemmista maaleista.

- Toki Kandjin laukaus oli huikea, mutta molemmat Hongan maalit oli meidän kannalta hiukan tylsiä. Ne olisivat olleet estettävissä, RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela harmitteli ottelun jälkeen.

Takaiskusta RoPS kuitenkin sisuuntui. Taye Taiwo tykitti jo kertaalleen vapaapotkusta espoolaisten ristikkoon, mutta seuraava Taiwon kuti upposi Filip Ivanovskin ohjaamana ohi Honka-vahti Timothy Murrayn.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Ivanovski oli jälleen asialla. Nätti tiputus Simo Roihalle, joka laukoi vieraat johtoon aivan lisäajan kynnyksellä.

- Meidän aloitus oli heikko, mutta Hongan johtomaalin jälkeen pelasimme varsin hyvin, kehaisi Koskela.

- Toisella jaksolla olimme hyvin mukana 65. minuutille saakka. Meillä oli ylhäällä muutama pallonriisto, joissa olisi ollut hetket luoda tarvittavat maalipaikat. Loppua kohden oli odotettavaakin, että tahti hyytyy, mutta saimme pidettyä Hongan muodon ulkopuolella.

Ottelun loppuminuuteilla Honka kuitenkin nousi tasoihin. Pitkä keskitys löysi RoPS:n rangaistusalueelta jälleen Macoumba Kandjin, joka yhdellä kosketuksella nosti ohi Antonio Regueron. Kyseessä oli tällä kaudella jo Kandjin kolmas maali RoPS-verkkoon.

- Ansaittu piste, kun katsotaan koko 90-minuuttista, mutta tietenkin johtoaseman menettäminen harmittaa, Koskelakin myönsi.

- Kaikkien muutosten jälkeen ehdimme harjoittelemaan yhdessä yhden päivän, ja Honka pelaa edelleen futista, jota on vaikea puolustaa. Kaikki nämä huomioiden tämä oli hatunnostoinen suoritus joukkueelta, jälleen kerran.


RoPS-Ilves Rovaniemen keskuskentällä keskiviikkona 4.7. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia