AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.26 // 30.6.2018

​Tampereella ei tasapeli tyydyttänyt: "Hengetön esitys"

​Tampereella ei tasapeli tyydyttänyt: "Hengetön esitys"

Kuva: Juha Tamminen

Ilveksen luotsi Jarkko Wiss ei ollut tyytyväinen 1-1-tasatulokseen FC Interiä vastaan.

Ilves otti johtoaseman 67. minuutilla, mutta turkulaiset tulivat tasoihin 75. minuutilla.

– En ollut tyytyväinen ensimmäisen jakson peli-ilmeeseen. Puhuimme paljon siitä, että millaisia vastustajia kaverilla on alakerrassa. Pelasimme palloa kuitenkin jalkaan ja aloitteet selustaan puuttuivat. Toisella jaksolla selkeytimme systeemiä. Saimme luotua painetta ja johtoaseman, päävalmentaja Jarkko Wiss kertaa.

– 1-0-maalin jälkeen se, mitä tapahtui kentällä, on tavallaan anteeksiantamatonta. Lähdimme peruuttelemaan lähelle boksia ja odottelimme, että koska saamme pallon lähelle maalialuettamme. Sitten lahjoitimme maalin ja nousimme uudelleen kilpailuun mukaan taistelemaan voitosta. Joskus pilkut menevät sisään, joskus ei. Siitä ei voi syytellä vetäjää.

– Kokonaisuudessaan vähän hengetön esitys. En ole tyytyväinen siihen terävyyteen ja haluun, millä pelaajat kävivät kaksinkamppailuja. Jonain toisena päivänä tasapeli Interiä vastaan voisi tuntua hyvältä, mutta tänään ei, Wiss harmittelee.


RoPS-Ilves Rovaniemen keskuskentällä keskiviikkona 4.7. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia