AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 30.6.2018

Rasmus Karjalainen: ”SJK on voitettava, se on ihan selvä”

Rasmus Karjalainen: ”SJK on voitettava, se on ihan selvä”

Kuva: Juha Tamminen

KuPS on kärsinyt kahdella viime kierroksella erityisen karvaita pistemenetyksiä. Lauantain otteluun SJK:ta vastaa ei siis ole kuin yksi tavoite.

11 maalia tällä liigakaudella KuPS:lle viimeistellyt Rasmus Karjalainen tiivistää lauantain tavoitteet.

- Nyt on oikeastaan pakkovoiton paikka, kurssi on käännettävä. Välillä on tuntunut, että tuomiot ja tuuri on mennyt vastaan, mutta ei sillä voi selitellä. Lauantaina on voitettava SJK, se on ihan selvä, "Rasse" toteaa.

KuPS johti kotiottelussaan HJK:ta vastaan aina tuomarin antamalle lisäajalle saakka, mutta niin vain Amr Gamal tasoitti pelin 93. minuutilla 2-2-tulokseksi. Viime kierroksella FC Lahden Santeri Hostikka laukoi rangaistuspotkulta 1-0-lukemat samaisella minuutilla.

- Otteluruuhka on kova, se ottaa veronsa. Tietysti meidän pitäisi silti pystyä olemaan hereillä koko peliaika jokaisessa ottelussa. Klubi ja Lahti -pelit olivat molemmat joukkueelle henkisesti rankkoja. Olemme kuitenkin toipuneet niistä. Urheilussa tapahtuu tällaisia asioita, ei niitä voi jäädä miettimään, vaan pitää jatkaa eteenpäin.

Kurssin kääntäminen on mahdollista lauantaina Savon Sanomat Areenalla, kun Palloseuran vieraaksi saapuu SJK. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi toukokuussa kuopiolaisille 3-1. Karjalainen onnistui iskemään junioriaikansa seuraa vastaan kaksi maalia.

- Viimeksi onnistuin hyvin heitä vastaan. SJK:lla on loistavia pelaajia, joten edessä on aivan saletisti kova ottelu. Mutta kuten todettua, siitä on käärittävä voitto.

- SJK hallitsee palloa ja pelaa mielestäni hyvää futista. Meidän pitää olla puolustuksessa tarkkana, emme saa päästää heitä laukomaan. Meidän yksi isoimmista aseista ovat vastahyökkäykset ja niihin keskitymme. Toivon ja janoan henkilökohtaisesti maaleja. Tärkeintä on kuitenkin, että joukkue voittaa. Lahdessa jäin tolppaan ja kyllähän se harmitti.


KuPS - SJK Savon Sanomat Areenalla lauantaina 30.6. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia