AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 26.6.2018

TPS tietää illan haasteen - ”RoPS on yksi sarjan parhaiten organisoiduista joukkueista”

TPS tietää illan haasteen - ”RoPS on yksi sarjan parhaiten organisoiduista joukkueista”

Päävalmentaja Toni Koskela kerää kehut myös vastustajilta. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS kohtaa tiistaina Rovaniemellä Veikkausliigassa vähiten maaleja päästäneen RoPS:n.

RoPS julkaisi juhannuslauantaina tehneensä jatkosopimuksen maalivahti Antonio Regueron kanssa. Espanjalainen on pelannut tällä kaudella peräti kymmenen nollapeliä. Onko kyseessä siis Veikkausliigan kauden paras maalivahti?

- Ei aivan riitä sarjan parhaan titteliin, mutta ehdottomasti hän kuuluu paremman puoliskon maalivahteihin. Samalla tavalla kuin muillakin maalivahdeilla maailmassa, niin häneltäkin löytyy muutamia osa-alueita, joihin meidän pitää pystyä iskemään. Yhdeksän päästettyä maalia on aivan loistava suoritus, mutta tähän lukemaan pääsemiseen ei riitä yksin hyvä maalivahti. Kiitos lukemasta kuuluu koko kollektiiville ja ennen kaikkea (päävalmentaja Toni) Koskelalle, TPS:n maalivahtivalmentaja Eemeli Reponen kommentoi.

TPS ja RoPS kohtasivat viimeksi huhtikuussa Turussa ja jäivät maaleitta. Joukkueiden trendit sarjassa ovat kuitenkin lähes päinvastaiset. Rovaniemeläiset ovat sarjassa toisena ja ovat voittaneet kolme edellistä otteluaan. Turkulaiset ovat jääneet hännille. Tilillä on yhdeksän pistettä 14 ottelusta.

- RoPS on tämän sarjan yksi parhaiten organisoidusta joukkueista, minkä lisäksi heidän hankintansa ovat onnistuneet erinomaisesti. Joukkueen puolustaminen on kauttaaltaan tasapainoista. RoPS tekee varmasti meidän murtautumisen vaikeaksi, joten siihen meidän on löydettävä mallit ja tilat. Tuskin mitään suurta maalijuhlaa tullaan näkemään, Reponen povaa.


RoPS-TPS Rovaniemen Keskuskentällä tiistaina 26.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia