AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 25.6.2018

Honkavaara myönsi: "Toisella jaksolla jouduimme puolustuskannalle"

Honkavaara myönsi: "Toisella jaksolla jouduimme puolustuskannalle"

"Honsu" antoi tunnustuksen FC Lahdelle. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS joutui taipumaan viime hetkillä tappioon FC Lahden vieraana Santeri Hostikan iskettyä ratkaisun rangaistuspotkusta.

KuPS-maalivahti Otso Virtanen onnistui torjumaan kotijoukkueen ensimmäisen rangaistuspotkun, mutta Hostikan vedolle Virtanen ei enää mahtanut mitään. Virtanen palkittiin kuitenkin ottelun parhaana pelaajana kolmella IS-tähdellä.

FC Lahti tiedettiin jo etukäteen kovaksi vastustajaksi. Lahden stadionilta ei ole koskaan helppoa viedä sarjapisteitä, silti kuopiolaiset saivat omat mahdollisuutensa voittamiseen.

- Meillä oli ensimmäisellä puolikkaalla riittävästi paikkoja: Rasmus Karjalaisen tolppalaukaus ja Joni Mäkelän ohiveto läheltä. Meillä oli ihan hyvä vaihe pelissä alussa, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara muistutti.

Maanantai-ilta päättyi lopulta lahtelaisten iloisiin voitonjuhliin ja kuopiolaisten isoon pettymykseen.

- Me pelattiin ihan hyvä ensimmäinen puoliaika ja vähän huonompi toinen puoliaika. Toisella puoliajalla ote katosi hyökkäyspelaamisessa jotenkin ja me jouduttiin puolustuskannalle. Siitä selvittiin, mutta todennäköisyydet aina kasvaa loppua kohden ja nyt se tuli lopussa rankkarin muodossa. FC Lahti muutti omaa pelaamistaan toiselle puolikkaalle ja me hyökättiin vähän huonosti, päävalmentaja totesi.


KuPS-SJK Savon Sanomat Areenalla lauantaina 30.6. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia