AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 20.6.2018

​Alexei Eremenko nauttii luottamusta: "Maan parhaita valmentajia"

​Alexei Eremenko nauttii luottamusta: "Maan parhaita valmentajia"

Kuva: Juha Tamminen

Alexei Eremenko otti SJK:n päävalmentajan tehtävät vastaan kuukausi sitten.

Pelaajistossa Eremenko otettiin vastaan hyvillä mielin. SJK:n kapteenistoon kuuluva Mehmet Hetemaj on halunnut jo pitkään päästä Eremenkon valmennettavaksi.

- Jere on ollut minun silmissäni aina yksi tämän maan parhaita valmentajia. Teki jo Jarossa hyvää duunia, vaikka joutui toimimaan pienillä budjeteilla. Hän sai nimettömämmätkin pelaajat näyttämään hyvälle. Mietin, että olisi kiva olla hänen valmennuksessaan ja nyt se sitten on tapahtunut. Tähän mennessä on ollut antoisaa ja tuntuu, että moni pelaaja on saanut Jeren alaisuudessa enemmän itsestään irti. Varmasti vielä parempaa odotettavissa, Hetemaj toteaa.

Viime viikolla TPS-ottelussa nähtiin SJK:lta yksi kauden parhaista esityksistä ja taululla komeilivat 90 minuutin jälkeen 4-0-voittolukemat.

- Siinä pelissä aukesivat lukot ja saatiin melkein joka paikasta pallo maaliin.

Viima lauantaina sitten PS Kemi osoittautui jälleen möröksi seinäjokelaisille ja tuliaisia ei Kemistä tullut, vaikka SJK pääsi pelaamaan pitkään miesylivoimalla. Seuraavaksi lukkoja koetetaan avata Espoossa.


FC Honka-SJK Tapiolan urheilupuistossa keskiviikkona 20.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia