AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 16.6.2018

SJK:n leirissä näyttää nyt hyvältä: "Rentoina ja terävinä"

SJK:n leirissä näyttää nyt hyvältä: "Rentoina ja terävinä"

Kuva: Juha Tamminen

SJK:n alkukausi ei ole mennyt odotuksien mukaan ja yhtenä mestarisuosikeista kauteen lähtenyt joukkue on sarjataulukossa vasta sijalla yhdeksän.

Lauantaina SJK kohtaa PS Kemin, joka aiheutti seinäjokelaisille karvaan tappion Veikkausliigan avauskierroksella.

- Se oli peli jossa, meillä oli pallo ja paljon hyviä paikkoja. Kerran tai kaksi osuttiin tolppaan. Sitten Kemi sai maalinsa yhdestä kulman jälkitilanteesta, joka oli meiltä huonosti pelattu. Tulos oli todella väärin, jos koko 90 minuuttista lähtee katsomaan, toteaa SJK:n Mehmet Hetemaj.

Edellinen kohtaaminen käytiin Seinäjoella. Lauantaina tapellaan Kemissä. SJK:lla on alla maukas 4-0-voitto TPS:sta.

- Me tiedetään, että ne pelaa eri tavalla kotona kun vieraissa. Ei tule helppo peli. Meillä on nyt hyvä draivi päällä ja asenne kohdallaan. Tehdään myös heidän pelistä vaikea.

- Uskon, että meidän draivilla saadaan yliote tässä pelissä ja on odottavainen sekä samalla luottavainen olo. Olen pitänyt siitä mitä olen nähnyt treenikentällä. Porukka on rentoina mutta samalla myös teräviä. Se on hyvä yhtälö, Hetemaj toteaa.

SJK on sarjassa yhdeksäntenä ja kasassa on 12 kierroksen jälkeen 12 pistettä. PS Kemi on sijalla 11 ja pisteitä on kahdeksan.

- Sarjataulukkoa kun katsoo, niin se ei ole missään nimessä hyvällä mallilla. Todella tärkeä peli molemmille joukkueille, Hetemaj tietää.

PS Kemi-SJK Sauvosaaren stadionilla lauantaina 16.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia