AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 16.6.2018

Jari Åhman: "Lähdemme siitä, että myös lauantaina teemme enemmän maaleja kuin SJK"

Jari Åhman: "Lähdemme siitä, että myös lauantaina teemme enemmän maaleja kuin SJK"

Juhliiko PS Kemi taas SJK:ta vastaan? (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemi ja SJK kohtaavat lauantaina Kemin Sauvosaaressa. Joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen tällä kaudella vei PS Kemi.

Kummallakin joukkueella on ollut alkukaudesta haasteensa, mutta SJK sai viime kierroksella pelinsä rullaamaan ja voitti TPS:n peräti 4-0.

– SJK:lla on edelleen kovat tavoitteet, joukkue tähtää yhä jopa mitalitaisteluun. Tiistain TPS voitto antaa heille varmasti lisäbuustia myös lauantain peliin. Ja ainahan se on kivempi lähteä seuraavaan otteluun voitto alla, PS Kemin valmentaja Jari Åhman arvioi seuransa verkkosivuilla.

SJK on vastustajana sopinut PS Kemille kohtuullisen hyvin. Seitsemästä kohtaamisesta molemmat ovat voittaneet kolme ja kertaalleen on päädytty pistejakoon. Maalisuhde on PS Kemin eduksi 11-9. Kotonaan PS Kemi on hävinnyt SJK:lle vain kerran. Tämä tapahtui lokakuussa 2016. Viime kaudella PS Kemi voitti SJK:n huhtikuussa Karihaarassa 3-1 ja lokakuussa joukkueet pelasivat Sauvosaaressa 3-3 –tasapelin.

– Tällä kaudella olemme edelleen tehneet enemmän maaleja kuin SJK ja lähdemme siitä, että myös lauantaina teemme enemmän maaleja kuin SJK, Åhman paaluttaa.


PS Kemi-SJK Sauvosaaren stadionilla lauantaina 16.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia