AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 16.6.2018

Honkavaara tappiosta: "Päästetyt maalit harmittavat eniten"

Honkavaara tappiosta: "Päästetyt maalit harmittavat eniten"

"Honsu" harmitteli takaiskuosumia. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS tuli vahvasti toisella jaksolla FC Hongan vieraana lauantaina, mutta joutui tyytyvmään kuitenkin niukkaan tappioon.

Kova kotijoukkue siirtyi ensimmäisellä puolikkaalla 2-0-johtoon Hervas Salmoralin ja Martin Gonzalezin osumilla.

- Peli oli kaksijakoinen. Pelisuunnitelman mukaisesti me annettiin Hongan pitää palloa. Honka sai harmillisen unelmastartin peliin. Me annettiin halpa maali, ensin me voitettiin pallo mutta annettiin se kaverille takaisin. Yksin läpi ja siitä pilkku. Kaksi huonoa maalia me päästettiin, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara harmitteli.

Petteri Pennanen pääsi kuittaamaan heti toisen puoliajan alussa ja kuopiolaiset tulivat peliin mukaan. Enempää maaleja ei onnistuttu enää tekemään ja kotimatkalle oli lähdettävä pettyneissä tunnelmissa.

- Hyvin me parannettiin peliä toisella puoliajalla. Saatiin alkuun maali, sitä me haettiin. Muutama sauma oli tulla tasoihin, mutta ei riittänyt tällä kertaa. Tyytyväinen pitää olla siihen, miten me reagoitiin 2-0-tilanteessa.

- Honka oli odotetun hyvä, päästetyt maalit harmittaa eniten, ne olivat tarpeettomia. Me tehtiin pari virhettä ja niistä Honka rankaisi. Toisen puoliajan peliin olen aika tyytyväinen: me luotiin ja otettiin peli hallintaan, valmentaja sanoi.


KuPS-HJK Savon Sanomat Areenalla keskiviikkona 20.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia