AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 16.6.2018

Eremenko: "PS Kemi tukki keskustan hyvin"

Eremenko: "PS Kemi tukki keskustan hyvin"

"Jere" antoi tunnustuksen PS Kemille. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK joutui lähtemään kotimatkalle Kemistä lauantaina pisteittä PS Kemin vietyä voiton niukasti lukemin 1-0.

PS Kemi puolusti tiiviisti, eikä päästänyt SJK:ta pelaamaan keskustan kautta. SJK joutui keskittämään palloa boksiin, eikä keskityksissä tänään päävalmentaja Alexei Eremenkon mukaan ollut riittävästi laatua.

Jonkinlaisia paikkoja keskityksistä kuitenkin tuli, ja Vahid Hambolla ja Joel Merollakin oli omat paikkansa, mutta yritykset suuntautuivat yli maalin. Johannes Laaksonen pääsi laukomaan boksissa aivan ottelun lopussa, mutta veto meni hieman ohi maalin.

- Peli oli luonteeltaan sellainen kuin odotinkin. Ei ole koskaan helppoa pelata täällä. Kemi puolusti kompaktisti. Kemin maali oli hieno, hieno keskitys vastahyökkäyksestä. Joskus on vaikeampaa pelata 10 pelaajaa kuin 11 pelaajaa vastaan. Meillä oli muutamia paikkoja, mutta Kemilläkin oli paikka vastaiskusta.

- Se ei ole mikään selitys, mutta olemme tottuneet pelaamaan hyvällä tekonurmella, ja alustaan tottumisessa kestää aina. Keskityksemme eivät olleet riittävän hyviä. Keskustan kautta oli hyvin vaikea pelata, sillä he tukkivat keskustan hyvin, sanoi Eremenko.


FC Honka-SJK Tapiolan urheilupuistossa keskiviikkona 20.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia