FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.24 // 15.6.2018

SJK-hyökkääjä tekee paluun Kemiin: "Enemmänkin muistoja herättävä"

SJK-hyökkääjä tekee paluun Kemiin: "Enemmänkin muistoja herättävä"

Billy Ions on taas pelikunnossa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n Billy Ions teki tiistaina paluun tositoimiin 4-0 -voittoon päättyneessä TPS-ottelussa.

Ions kävi vanhan vammansa vuoksi talvella operaatiossa ja siitä toipuminen kesti arvioitua hieman pidempään.

- Paluu takaisin kentälle tuntui todella hyvältä. Olen ollut niin pitkään poissa, joten pelkästään se että pääsen taas pelaamaan tuntuu mahtavalta. Tietenkin minulla on vielä paljon tekemistä, että pääsen samalle tasolle jolla olin aiemmin ja se vielä vähän aikaa. Mutta kaiken kaikkiaan tunne oli hieno ja erityisesti se hetki kun menin kentälle, sillä fanien vastaanotto oli fantastinen. Pelin jälkeen kun olimme muiden pelaajien kanssa, se hetki meni jopa vähän tunteisiin, Ions kertoo SJK:n verkkosivuilla.

Lauantaina SJK kohtaa vieraskentällä PS Kemin. Paluu Kemiin on Ionsille merkittävä, sillä edustihan hän kemiläisseuraa ennen SJK:ta peräti 69 pelin verran. SJK:ssa pelejä on kasassa 50.

- En sanoisi että paluu Kemiin olisi varsinaisesti niinkään tunteita herättävä, vaan enemmänkin muistoja herättävä. Siellä on paljon tuttuja, paljon tuttuja paikkoja ja ihmisiä. On ehkä hieman erikoista mennä pelaamaan sinne juuri nyt, kun miettii tätä omaa tilannettani. Mutta on hauska mennä taas Sauvosaareen luonnonnurmelle ja nähdä kaikki tutut siellä, Ions sanoo.

- Pelinä se on varmasti kova, sillä Kemi tykkää pelata fyysisesti vahvaa peliä ja tulla päälle lujaa. Joten se ei varmasti ole helppo matsi, eikä se ole helppoa itsellenikään. Mutta toivottavasti saamme sieltä silti mukaan kolme pistettä, huomauttaa Ions.


PS Kemi-SJK Sauvosaaren stadionilla lauantaina 16.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia