FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.24 // 15.6.2018

​Huuhkajien hyökkääjä HJK-laiturin maalista: "Pasmat olleet sekaisin"

​Huuhkajien hyökkääjä HJK-laiturin maalista: "Pasmat olleet sekaisin"

Nikolai Alhon (kuvassa) tuore maali sai Huuhkajien hyökkääjän Joel Pohjanpalon vitsailemaan ystävänsä osumasta. (Kuva: Juha Tamminen)

Joel Pohjanpalo heitti huulta ystävänsä Nikolai Alhon tekemästä maalista.

HJK:n laitahyökkääjä Nikolai Alho iski joukkueensa avausmaalin tiistain ottelussa IFK Mariehamnia vastaan komealla tavalla.

Alho sai vasemmalta laidalta keskityksen maalin eteen ja puski pelivälineen voimalla sisään ohi IFK-vahti Anton Lepolan. Peliä oli ehditty pelata Helsingissä vain alle viisi minuuttia maalin syntyhetkellä.

- Niko nyt teki ehkä uransa ensimmäisen päämaalin tuossa viikolla, se tuli katsottua videolta. (Juha) Pirinen laittoi aika makeat puikot, keskitti ja Niko teki päällä. Kyllä pasmat on olleet sekaisin jossain päässä, jos nuo kaverit ovat tuon saaneet aikaiseksi, Huuhkajien hyökkääjä, HJK:ssa aiemmin pelannut Alhon ystävän Joel Pohjanpalo virnisti.

HJK:n kauden ehdoton ykköstykki on ollut brasilialaishyökkääjä Jaoa Klauss de Mello, joka johtaa sarjan maalitilastoa 12 osumalla. Seurajoukkuetasolla saksalaista suurseuraa Bayer Leverkusenia edustavalle Pohjanpalolle 21-vuotias brassi ei ole tuttu nimi, vaikka tulosta on tullut.

Klauss pelaa HJK:ssa lainasopimuksella saksalaisesta Hoffenheimista.

- En ole Klaussista vielä oikeastaan kuullut enkä ole Saksassakaan törmännyt mitenkään nimeen. Varmasti Klubi on aika hyvä paikka hyökkääjälle tulla lainalle. Tilanteita ja maalipaikkoja tulee paljon, ja yleensä pystyy tulosta tekemään, jos on laadukas pelaaja, Pohjanpalo sanoi.


Ilves-HJK Tammelan stadionilla lauantaina 16.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: Huuhkaja-tv
Lisää uutisia