FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.24 // 12.6.2018

Vuorinen tappion jälkeen: "Ei kyllä lämmitä kun ei tule pisteitä"

Vuorinen tappion jälkeen: "Ei kyllä lämmitä kun ei tule pisteitä"

Tappio söi Petri Vuorista. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS joutui lähtemään tiistaina kotimatkalle Rovaniemeltä pisteittä hyvin katkeran tappion saattelemana.

Pelin viidennellä lisäaikaminuutilla RoPS sai vapaapotkun suhteellisen hyvästä paikasta. Taye Taiwon pommin Marko Meerits vielä torjui, mutta jatkopallosta Antti Okkonen suti pallon Vepsun maaliin. Näin pisteet jäivät Rovaniemelle.

- Lähdimme peliin eri tavalla kuin aiempiin, emmekä prässänneet niin ylhäältä. Emme päässeet alussa hyökkäämään niin paljoa kuin olisimme halunneet ja RoPS tuotti vaikeuksia meidän laidoillemme. Mitä pidemmälle peli meni, niin hyökkäyspelaamisemme parani. Avauspuolikkaalla parhaimmillaan Hakola ampui tolppaan, VPS-luotsi Petri Vuorinen analysoi avausjaksoa ja jatkoi toisen puolikkaan osalta seuraavasti:

- Toiselle jaksolle tulimme tosi hyvin. Muutimme vähän juttuja ja liikuimme ylhäällä eri tavalla. Pääsimme avaamaan hyvin moneen paikkaan niin keskelle kuin linjan taaksekin. RoPS väsähti. Pystyimme luomaan muutaman tosi hyvän maalipaikan, joista olisi voinut maalin tehdä. Näin ollen loppu tuntui raa'alta. Vähän niin kuin RoPS olisi noussut haudasta. Omalla tavallaan se on julmaa, mutta se myös kuuluu urheiluun. Omista paikoista pitää tehdä.

Tunteet todella olivat pinnassa pelin jälkeen. Ruutu+:n lähetyksestäkin näki, että niin pelaajisto kuin valmennus kävivät lämpöisenä. Mistään sen kummemmasta ei kuitenkaan ollut kysymys.

- Pelaajat kävivät kuumana pelin jälkeen ja tunteet olivat pinnassa. Kovaa keskustelua käytiin monestakin asiasta pelin jälkeenkin kentällä ja kopissa. Kun ottelu päättyy tällä tavalla, niin se menee tunteisiin ja reaktiot ovat tiukkoja.

Päivän pelissä positiivista Vuorisen mukaan oli etenkin toisen jakson pelaamisessa tietty asia.

- Aiemmin on ollut vaikeuksia välillä ylläpitää vauhtia. Nyt pidimme. Sen muutoksen onnistuimme tekemään. Tämä peli osoitti myös, että asenteesta ei ole homma kiinni, eikä siitä, ettemmekö osaisi pelata. Se ei kyllä lämmitä kun ei tule kolmea pistettä. Tuloksia vain pitää ruveta tulemaan, jos meinaa pärjätä. Kovasti koetellaan tällä hetkellä.


FC Inter-VPS Veritas stadionilla lauantaina 16.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia