AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 12.6.2018

​KuPS:ssa ilahduttiin Ilveksen kaadosta: "Älyttömän tärkeä voitto"

​KuPS:ssa ilahduttiin Ilveksen kaadosta: "Älyttömän tärkeä voitto"

Ilmari Niskanen kuului KuPS:n onnistujiin tiistain Ilves-voitossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Tiistaina KuPS otti Ilveksestä voiton ensimmäistä kertaa yli 20 vuoteen. Tunnelma isäntien riveissä oli huipussaan 3-1-voiton varmistuttua.

KuPS:n laitahyökkääjä Ilmari Niskanen oli yksi joukkueensa onnistujista. Hän iski ottelun viimeisen maalin ja syötti hienosti yhden.

- Tämä on meille älyttömän tärkeä voitto kahden pettymyksen jälkeen ja tästä meidän on erittäin hyvä jatkaa. Tämä ei ollut helppo peli. Ilves tuli tasoihin ja tauolla kopissa korostettiin, ettei peli ollut vielä ohi. Ilves loi tilanteita kahden pelaajan alivoimallakin. Pääasiassa olen tyytyväinen siihen, miten me pelattiin kahden ylivoimalla, Niskanen totesi.

Niskanen antoi heti pelin alussa loistokeskityksen maalin edustalle keskikenttäpelaaja Ville Saxmanille, joka puski kuopiolaiset tyylikkäästi 1-0-johtoon. Niskanen oli hyvässä vauhdissa koko illan ja juhli hienoa 3-1-maaliaan tutuntyylisellä antaumuksella.

- Aika nappipallo se oli Saxmanin maaliin. Niitä on harjoiteltu nuorena paljon ja nyt keskitykset alkavat napsua sinne minne pitääkin. Maalitilanteessa Petteri Pennanen keskitti laidasta ja pallo meni läpi ensin Urho Nissilän puikoista ja sitten Tuomas Rannankarin puikoista ja pistin pallon verkkoon, hän kuvaili 3-1-osumaansa.


FC Honka-KuPS Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 16.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: KuPS:n verkkosivut
Lisää uutisia