AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 12.6.2018

KuPS:n "keltavihreä kirous" päättyi (KuPS-Ilves 3-1)

KuPS:n "keltavihreä kirous" päättyi (KuPS-Ilves 3-1)

KuPS selätti vihdoin kirouksensa Ilvestä vastaan.

KuPS otti Ilveksestä tiistaina 3-1-voiton. Se tarkoittaa sitä, että kuopiolaisten "keltavihreä kirous" päättyy vihdoin. Ilves pelasi yli tunnin peräti kahden miehen vajaalla Diego Tomasin ja Alim Moundin lennettyä pihalle.

Edellisen kerran KuPS oli voittanut Ilveksen Ykkösessä vuonna 1997.

KuPS:n keskikenttäpelaaja Ville Saxman viimeisteli ottelussa kaksi maalia ja laitahyökkääjä Ilmari Niskanen laukoi komean 3-1-osuman kotivoiton sinetiksi.

Tiistainen ottelu oli monella tapaa hyvin värikäs ja erikoinen. Ilveksen pelaajille Diego Tomasille ja Alim Moundille nostettiin ottelussa punaiset kortit ja kuopiolaiset pääsivät pelaamaan peräti reilun tunnin ajan kahden pelaajan ylivoimalla.

Kaivattua kotivoittoa KuPS ei kuitenkaan onnistunut saavuttamaan turhan helpolla, vaikka lopulta Niskanen viimeisteli eron kahden maalin suuruiseksi. Ilveksen ainokaisen teki Iiro Järvinen.FC Honka-KuPS Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 16.6. kello 18.30 ja Ilves-HJK Tammelan stadionilla lauantaina 16.6. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia