FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.24 // 12.6.2018

​Huuhkajien hyökkääjä arvioi Veikkausliigassa pelaavan pikkuveljensä

​Huuhkajien hyökkääjä arvioi Veikkausliigassa pelaavan pikkuveljensä

FC Lahdessa pelaava Irfan Sadik on Huuhkajien hyökkääjän Berat Sadikin pikkuveli. (Kuva: Juha Tamminen)

Berat Sadikin mielestä hänen pikkuveljensä Irfan Sadik on ottanut hyviä askelia eteenpäin kehityksen kannalta.

Huuhkajien mukana Romania -ja Valko-Venäjä-otteluissa pelannut Berat Sadik harjoitteli ennen maajoukkuereissua FC Lahden kanssa.

Kyprosella viime kaudella mainiosti pelannut kookas kärkimies kuitenkin muistutti, ettei ole vielä kotiinpaluun aika. Hän haluaa jatkaa uraansa ulkomailla.

- Se on jokavuotinen perinne, sanotaan niin. Siitä kiitos "Tokelle" (Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas) ja Lahdelle, että olen saanut olla mukana. Siinä olen kuntoa pitänyt yllä ja nytkin ennen maaotteluita treenasin tässä jokusen viikon, Sadik kertoi.

FC Lahdessa pelaa Sadikin 13 vuotta nuorempi pikkuveli Irfan Sadik, 19, joka on pelannut tällä kaudella viidessä "Kuhnurien" ottelussa ja hakenut pelituntumaa myös Kakkosen farmiseurasta PK-KU:sta.

- Mielestäni hän on ottanut hyviä, oikeita askelia eteenpäin. Vielä on totta kai hommia, mutta erittäin hyvällä tiellä on. Jos kehitys jatkuu samanlaisena, niin uskon, että hyvä ura tulee vielä, Berat Sadik analysoi pikkuveljensä kehitystä.

Parhaillaan Berat Sadik viettää ansaittua lomaa. Hän pääsi kentälle viime viikolla niin Romaniassa (0-2-tappio) kuin Tampereen voitokkaassa (2-0) Valko-Venäjä-kamppailussa.


FC Lahti-FC Honka Lahden Kisapuistossa tiistaina 12.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia