FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.24 // 12.6.2018

​Honkavaara: "Olen tosi tyytyväinen ja iloinen joukkueen puolesta"

​Honkavaara: "Olen tosi tyytyväinen ja iloinen joukkueen puolesta"

Jani Honkavaara oli tyytyväinen mies KuPS:n kukistettua Ilveksen. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara kiitteli joukkueensa tiistaista esitystä Ilvestä vastaan.

KuPS otti täydet pisteet kotonaan 3-1-lukemin. Honkavaara hehkutti muun muassa tuulennopean laitahyökkääjän Ilmari Niskasen väkivahvaa pelaamista.

- Ilmari antoi maailmanluokan keskityksen (Ville) Saxmanin maaliin. Ilmari on pelannut hyvän kauden, hän elää onnistumisista ja riehakkaat tuuletukset suo hänelle mielellään. Vauhtia on vaikka muille jakaa ja hän teki hyvän suorituksen tässä pelissä, Honkavaara kiitteli.

Niskanen teki KuPS:n viimeisen maalin. Saxman vastasi kahdesta ensimmäisestä.

Ilves sai ottelussa - erikoista kyllä - kaksi punaista korttia jo avausjaksolla.

- Oli kyllä erikoinen peli. Ei kukaan olisi osannut odottaa tuollaista. Me pelattiin aktiivista peliä ja Ilves joutui ottamaan punaiset kortit. On aika hankalaa pelata ylivoimaa: peli tahtoo mennä puskemiseksi ja hyökkääminen on joko liian nopeaa tai liian hidasta. Paikka paikoin me liikuteltiin hyvin Ilvestä puolelta toiselle ja puolustaja Murillolle tuli paljon paikkoja. Olen tosi tyytyväinen ja iloinen joukkueen puolesta, Honkavaara iloitsi.

- Alusta lähtien näki, että Ilves on hankala vastustaja joka ottaa vauhdin pois pelistä ja paineistaa ylös. Sitä se oli alusta loppuun. Ilves on vaarallinen joukkue, hyvin me selvittiin. Harmittava maali päästettiin, näitä tulee. Tauolla me käytiin Ilveksen muotoa läpi. Toisella puoliajalla pelissä oli hyvä balanssi ja se toimi hyvin kahden ylivoimalla. Neljän alakerta siellä on aina vastassa ja se pitää ohittaa ylivoimallakin, hyvin se aukesi.


FC Honka-KuPS Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 16.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.12 // 25.3.2019
Lisää uutisia