FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.24 // 12.6.2018

​Erityisesti yksi asia jäi kaivelemaan Korkeakunnasta

​Erityisesti yksi asia jäi kaivelemaan Korkeakunnasta

Erikoistilannepuolustaminen harmitti Toni Korkeakunnasta, sillä Hongan maali syntyi kulmapotkusta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti jäi toistamiseen tällä kaudella tasapeliin FC Honkaa vastaan. Tiistaina tulos tasattiin lukemin 1-1.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnasta yksi piste ei tyydyttänyt, sillä joukkueen tavoitteena on voittaa jokainen Kisapuistossa pelattava ottelu.

– Saatiin poikkeuksellisesti jo alussa maali ja se vähän passivoitti meidän peliä. Helposti annettiin pelin hallinta Hongalle, joka tekee sitä hyvin. Meidän oma pallollinen pelaaminen oli aika köyhää. Toisella puoliajalla päästiin paremmin pelin päälle. Harmittaa erityisesti se, että ollaan oltu erityisen vahvoja oman pään erikoistilanteissa ja nyt meille tulee kauden toinen maali, Korkeakunnas harmitteli.

Toisen puoliajan maalipaikkoihin päävalmentaja olisi kaivannut hitusen lisää kylmäpäisyyttä.

– Siinä oli pari hyvää paikkaa. (Loorents) Hertsi puski tyhjästä tolpan kautta ohi. Vastustajalla oli yksi hyvä vastahyökkäys, jossa (Aleksanr) Vasjutin teki refleksitorjunnan. Sitten oli (Teemu) Jäntin hyvä laukaus, mutta aika vähän oli huippupaikkoja. Kaksijakoinen peli, sillä kaveri vei ekaa ja me tokaa puoliaikaa. Koomisesti me voitettiin kuitenkin eka ja te (Honka) toisen, Korkeakunnas hymähti ja muistutti myöhemmin:

– Ei voi täysin tyytyväinen olla, mutta kahdeksaan peliin ei olla otettu kuokkaan niin ei se hirveän huonosti ole.


TPS-FC Lahti Veritas stadionilla perjantaina 15.6. kello 20.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia