FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.24 // 12.6.2018

​Eremenko kehui SJK:n maaleja: "Ne eivät tulleet sattumalta"

​Eremenko kehui SJK:n maaleja: "Ne eivät tulleet sattumalta"

Alexei Eremenko kehui SJK:n tekemiä maaleja. Ne olivat valmentajan mielestä hienoja.

SJK otti TPS:stä tiistaina selvän 4-0-voiton, mikä lämmitti päävalmentaja Alexei Eremenkon mieltä.

- Olen tyytyväinen, 4-0 on hyvä tulos ja mielestäni kaikki maalit oli vielä kauniita. Ne eivät tulleet sattumalta, vaan olivat kombinaatioiden tulosta. Olisimme voineet tehdä lisääkin, mutta olen tyytyväinen neljään. Nolla omassa päässä, mutta minun täytyy sanoa että en ole tyytyväinen siihen miten he saivat monta paikkaa, Eremenko kehui.

Kapteeni Mihkel Aksalu sai kehut Eremenkolta. Viron maajoukkuevahti otti monta hyvää torjuntaa.

- Annoimme heille turhaan vaarallisia laukauksia, mutta Miku (Aksalu) oli fantastinen tänään. Yleisesti pelaajat pelasivat hyvin taktisesti, emmekä alkaneet puskea lopussa. Annoimme TPS:n pitää palloa, puolustimme ja luotimme lopussa taktisesti nopeisiin vastahyökkäyksiin. Me kontrolloimme hyvin pelin tempoa. Meillä on silti edelleen paljon työtä edessä, sillä mielestäni välillä luovuimme pallosta ihan liian helposti.


PS Kemi-SJK Sauvosaaren stadionilla lauantaina 16.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.12 // 25.3.2019
Lisää uutisia