AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 2.6.2018

Ilveksen Wiss ei peitellyt harmiaan: "Typerät virheemme parissa maalissa"

Ilveksen Wiss ei peitellyt harmiaan: "Typerät virheemme parissa maalissa"

Jarkko Wiss pettyi Espoossa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka murjoi Ilveksen lauantaina peräti 4-1. Tulos oli Ilvekselle turhauttava, eikä päävalmentaja Jarkko Wiss peitellyt harmistustaan.

– Jos ei hyödynnä omaa hyvää vaihetta, tee maaleja ja lähde karkuun, niin vastustajalla on aina mahdollisuus tulla mukaan peliin. Kun yhtälöön lisää hyvän ulkomaisen laadun ja meidän typerät virheemme parissa maalissa, niin lopputulos on tuon näköinen, Wiss toteaa Ilveksen sivuilla.

– Esimerkiksi 2-1 -maalin lähtötilanne oli juuri sellainen, josta puhuimme puoliajalla kopissa, että sellaisia ei saa tehdä. Väärä valinta ja sitten juostaankin lujaa omaan päähän.

Loppujen lopuksi juuri maalit ratkaisevat, joten Honka ansaitsi tänään pisteensä.

– Yleisesti ottaen pelasimme ihan hyvin ja loimme maalipaikkoja, joten 4-1 -lukemat tuntuvat turhan kovilta. Se ymmärrettävästi harmittaa, mutta tulosta pitää myös kunnioittaa.

– Nämä ovat nuoren joukkueen pelin kriittisen vaiheen opiskelukohtia. Käsittelemme pelin läpi ja sitten siirrymme pienelle kesälomalle maajoukkuetauon puitteissa. Toki meiltä on myös kuusi pelaajaa maajoukkue-edustuksissa, joten pelit jatkuvat osittain, Wiss lisää.


KuPS-Ilves Savon Sanomat Areenalla tiistaina 12.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia