AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 2.6.2018

​Hongan laituri ei kokenut HJK:n derbyvoittoa epäreiluna lopputuloksena

​Hongan laituri ei kokenut HJK:n derbyvoittoa epäreiluna lopputuloksena

Kasperi Liikosen Honka hävisi Metroderbyn HJK:lle viikko sitten. Tänä lauantaina Honka hakee kauden toista kotivoittoaan Ilvestä vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK loi Honkaa vastaan ison määrän maalipaikkoja viime viikonloppuna ja nousi kahden maalin takaa-ajoasemasta voittoon. Se jäi harmittamaan espoolaisten Kasperi Liikosta.

Viime lauantaina pelatusta Metroberdystä ei dramatiikkaa puuttunut. Töölön jalkapallostadionilla nähtiin viisi maalia ja kaksi punaista korttia, joista molemmat tulivat vierailija Hongalle.

HJK oli Honkaa vastaan jo 0-2-tappiolla. Kun se sai pelata viimeisen reilun vartin kahden miehen ylivoimalla, Klubi nousi 1-2-asemasta 3-2-voittoon.

- Kaksi vähän epäonnista punaista korttia tuli liukastumisten takia. Ei oikein voinut niille mitään, ja totta kai HJK:lla oli oikeasti tosi paljon paikkoja, Hongan laituri Kasperi Liikonen analysoi.

HJK:lla oli ottelussa yhteensä peräti 33 maalintekoyritystä. Niistä maalia kohti suuntautui 16.

- Tulos ei ehkä ollut vääryys, mutta totta kai se harmittaa, kun emme voittaneet. HJK painosti tietysti, kun meillä oli kaksi pelaajaa vähemmän. Siinä (asemassa) on aina vaikea lähteä pelaamaan, Liikonen sanoi.

Hongan pelit jatkuvat lauantaina Ilvestä vastaan. Tapiolassa vierailevaa tamperelaisseuraa Liikonen kuvailee nuoreksi, energiseksi ja yritteliääksi.


FC Honka-Ilves Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 2.6. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia