FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.22 // 1.6.2018

Vastustaja muuttunut täysin vain kahdessa vuodessa - "Ihan uusi joukkue minulle"

Vastustaja muuttunut täysin vain kahdessa vuodessa - "Ihan uusi joukkue minulle"

Kalle Taimi edusti PS Kemiä vielä kaudella 2016, mutta nykyinen kemiläisten joukkue on laitapuolustajalle vieras.

Kalle Taimi kohtaa lauantaina entisen seuransa PS Kemin, joka on uusiutunut rajusti Taimen ajoista.

FC Lahti vierailee lauantaina Sauvosaaressa PS Kemin luona. Lahtelaisten laitapuolustaja Kalle Taimi on suhteellisen tyytyväinen neljäntenä olevan joukkueensa alkukauteen: 10 pelistä on tullut 19 pistettä, jolla ero kaksi peliä enemmän pelanneeseen sarjakolmoseen KuPS:aan on vain piste.

- Ihan hyvin on kyllä lähtenyt känytiin. Viimeisissä parissa kotipelissä emme ole saaneet voittoja, vaan on tullut tasapelejä. Kyllä kotona pitäisi saada ne kolme pinnaa, jos haluaa taistella ihan niistä kärkisijoista, Taimi sanoi viitaten peleihin RoPS:aa (0-0) ja VPS:ää (1-1) vastaan.

- On ihan hyvä, että olemme saaneet näinkin paljon pisteitä kerättyä, vaikka olemme pelanneet pari peliä vähemmän kuin suurin osa muista. Olen ihan tyytyväinen siihen ja tähän joukkueen ilmeeseen muutenkin. Joka äijällä on hirveä halua voittaa pelejä.

Lahden maalinteko ei ole sujunut toivottuun tapaan. Juuri RoPS:aa ja VPS:ää vastaan riitti paikkoja, mutta viimeistely ontui.

- Juuri ne viimeiset ratkaisut ovat ehkä olleet vähän lepsuja. RoPS:aa ja VPS:ää vastaan oli aika paljon paikkoja, meidän pitäisi olla ihan terävimmillään niissä viimeisissä ratkaisuissa. Onko se viimeinen syöttö tai viimeinen veto, niissä meidän täytyy olla paljon parempia, että saataisiin käytettyä ne hyvät paikat.

Lahteen Taimi siirtyi viime kaudeksi juuri tulevan lauantain vastustajan PS Kemin riveistä. Tuttuja Jari Åhmanin miehistöstä ei enää juuri löydy, sen verran rajusti joukkue on uusiunut.

- Mielenkiinnolla odotan, minkälainen ryhmitys sieltä tulee, kun pelaavat nyt kotikentällä. KuPS:aa vastaan heillä oli ilmeisesti aikamoinen bussi siellä ja onnistuivat sen kautta. Kuuleman mukaan viime kotipelissä he sitten taas yrittivät prässätä Ilvestä. Mutta meidän pitää varautua kaikkeen.

- Pelaajia sieltä ei taida olla kuin maalivahti Mikko Vilmunen, joka oli siellä minun aikanani. Ihan uusi joukkue minulle, ei ole ketään muita tuttuja siellä.

FC Lahti ja PS Kemi ovat kohdanneet Veikkausliigassa (2016 ja 2017) kuudesti. Lahti on voittanut kolmesti, Kemi kahdesti ja kerran on pelattu tasan.


PS Kemi-FC Lahti Sauvosaaren kentällä lauantaina 2.6. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.49 // 12.12.2019
Lisää uutisia