AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 1.6.2018

​KuPS:n kippari ei anna sarjataulukon hämätä

​KuPS:n kippari ei anna sarjataulukon hämätä

Kuva: Juha Tamminen

KuPS:n kippari Petteri Pennanen ennakoi illan ottelusta TPS:aa vastaan tulevan haastava, vaikka vastustaja onkin sarjajumbona.

Kuopiolaisilla on alla heikko ottelu PS Kemiä vastaan. KuPS joutui nöyrtymään viime lauantaina kotikentällään 2-3-tappioon.

- Ensimmäinen puoliaika oli meiltä koko kauden huonoin. Ihan hirveätä se meidän pelaaminen. Toisella puoliajalla tehtiin ryhtiliike ja meillä oli tarpeeksi paikkoja voittaakin se ottelu. Sitten se ratkesi huonoon puolustamiseen erikoistilanteessa, Pennanen kertaa viime lauantain tapahtumia.

KuPS aikoo ammentaa voimia viime viikonlopun pettymyksestä perjantaiseen TPS-otteluun.

- Luulisi kun mennään Turkuun, että jossain näkyy, että tuollainen tulos tuli kotikentällä. Pakkohan sen on näkyä, Pennanen toteaa.

KuPS on sisuuntunut, mutta niin on varmasti turkulaisvastustajakin. TPS on sarjajumbona, vaikka on pelannut vahvoja otteluita.

- Olen nähnyt pari TPS:n peliä ja koosteita. TPS:n tarina on näyttänyt sille, että on ollut paikkoja ottaa enemmän pisteitä, mutta sitten ovat hävinneet niukasti. TPS:lla on ollut pitkään runko kasassa ja se on hyvä porukka. Ei ole läheskään sellainen porukka mitä sarjapisteet antaa ymmärtää. Siellä on paljon hyviä jätkiä, mutta maalinteko on ollut vaikeaa. Ei ole pantu paikoista sisään ja jos tarpeeksi paikkoja Veikkausliigassa kämmäät, niin vastustaja jossain välissä rokottaa.

- TPS ei ole hävinnyt kenellekään isoin numeroin, vaan pelannut tasaisia vääntöjä. Ei tule meillekään helppoa peliä, Pennanen painottaa.


TPS-KuPS Veritas Stadionilla perjantaina 1.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia