AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.22 // 1.6.2018

Koskela kehui Veka Pyynyn debyyttiä: "Ehdottomasti positiivista"

Koskela kehui Veka Pyynyn debyyttiä: "Ehdottomasti positiivista"

Veka Pyyny keräsi kehuja. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS kärsi perjantaina kotonaan 1-2-tappion HJK:lle ottelussa, jonka kaikki maalit nähtiin tauon jälkeen.

RoPS:n päävalmentaja Toni Koskelan sekä joukkueen kunnianhimosta kertoo, ettei Koskela ollut lainkaan tyytyväinen ensimmäiseen kolmeen varttiin.

- Emme tehneet oikein mitään yhtenäisesti ja olimme pallollisena vaatimattomia, Koskela tuhahti.

- Toki, ei Klubillakaan huippupaikkoja ollut, mutta niin oli meilläkin vaikeaa päästä itse riistoihin ja saada niistä luotua tarpeeksi laadukkaita paikkoja.

Koskelaa ei RoPS:n lopussa tekemä lohtumaali pelin jälkeen lämmittänyt. Sen sijaan hän iloitsi nuoren Veka Pyynyn esiintymisestä. Pyyny pelasi nyt ensimmäiset kunnolliset minuuttinsa Veikkausliigassa ja esiintyi erittäin ennakkoluulottomasti.

- Vekan debyytti oli hyvä. Hän joutui kentälle suhteellisen vaikeista lähtökohdista. Suomesta ei tällä hetkellä löydy kovempaa vastustajaa kuin HJK, Koskela kehui vastikään U18-maajoukkueeseenkin valittua Pyynyä.

- Veka sai aikaiseksi muutamia puolittaisia hetkiä, jotka oli lähellä, että niistä oltaisiin saatu paljon enemmänkin. Ehdottomasti positiivinen juttu ajatellen meidän tulevaisuutta.

Tappio ei juurikaan muuttanut Rovaniemen Palloseuran asemaa Veikkausliigassa. HJK on jo todennäköisesti karannut muilta, mutta RoPS on edelleen kiinni mitaleissa, kun SJK:ta lukuun ottamatta kaikki joukkueet on kohdattu ainakin kertaalleen.

- Kun huomenna heräilemme ja kertailemme kulunutta alkukautta, niin onhan se plus-merkkinen, Koskelakin myönsi.

- Kahdestatoista pelistä 21 pinnaa on kuitenkin enemmän kuin olimme budjetoineet. Tällä pistetahdilla pelattaisiin europaikoista, ja niitä me lähdemme ehdottomasti jahtaamaan.


RoPS-VPS Rovaniemen Keskuskentällä tiistaina 12.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia