FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.22 // 31.5.2018

​Pohjanmaan derby sytyttää SJK:n – "Se on meille todella tärkeä peli henkisesti"

​Pohjanmaan derby sytyttää SJK:n – "Se on meille todella tärkeä peli henkisesti"

Mero haluaa positiivisen tuloksen Pohjanmaan derbystä. (Kuva: Juha Tamminen.)

Alkukaudesta pahasti kompastellut SJK haluaa kääntää kautensa ympäri ottamalla voiton Pohjanmaan derbystä perjantaina.

SJK:lla on kasassa 10 ottelun jälkeen vain kahdeksan pistettä, joka riittää ainoastaan kolmanneksi viimeiseen sijaan Veikkausliigan sarjataulukossa. Se on ennakko-odotuksiin nähden suuri pettymys.

Vaikuttaakin siltä, että pelaajisto on solmussa henkisellä puolella. Tämä oli nähtävissä 0-4 tappiossa HJK:lle, jota vastaan SJK päästi kolme maalia toisella puoliajalla lyhyen ajan sisään.

- Meidän peli-ilme ja mentaliteetti kaatui. Se että meidän päät painuu, ei ole hyväksyttävää. Meidän täytyy pelata loppuun asti, SJK-toppari Joel Mero korosti heti pelin jälkeen.

Perjantain ottelu VPS:aa vastaan olisi omiaan tuomaan positiivisia ajatuksia SJK:n pukukoppiin ennen maaottelutaukoa. Sen tietää myös Mero.

- Se sytyttää ja sen täytyy sytyttää. Mikään muu ei kelpaa kuin voitto. Se on todella tärkeä peli meille henkisesti, niin myös faneille. Siitä tulee kova taistelu.

- Mielestäni se on todella kova näytönpaikka meille. Jos otamme siitä voiton ja pääsemme kolmen pisteen kanssa maajoukkuetauolle rakentamaan tätä meidän juttua uudestaan, se olisi todella tärkeää koko joukkueelle, faneille ja seuralle, Mero korostaa.


VPS-SJK Elisa Stadionilla perjantaina 1.6. kello 20. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.49 // 12.12.2019
Lisää uutisia